Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Kunstig afwateren begint bij ACO

Kunstig afwateren begint bij ACO

Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte toont ACO dat afwatering niet alleen functioneel is, maar dat dit ook een esthetische meerwaarde kan bieden.

Met het concept “Urban Design” en de bijhorende “Freestyle”-roosters van ACO kan je openbare plaatsen een eigen identiteit geven. Gepersonaliseerde roosters op maat waarin logo’s, symbolen of namen van gemeenten verwerkt worden, behoren tot de mogelijkheden en zorgen voor een originele afwerking.

Deze gootroosters op maat kunnen voorzien worden als afdekking van het nieuwe afvoerkanaal PowerDrain Seal in. Dit werd speciaal ontwikkeld voor gebieden met zware en intensieve verkeersbelasting. Het is de meest robuuste in zijn klasse. Hierdoor kan de asfalt- of klinkerverharding rechtstreeks tegen het kanaal worden aangewerkt voor toepassingen t/m klasse D400. Er is dus geen volledige betonomhulling noodzakelijk.


Vakbeurs Openbare Ruimte bundelt alles over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Inclusief mobiliteit en klimaat. De beurs vindt plaats op 12 mei 2022 in Brussels Expo. 

Kom langs en ontdek de ACO-producten op stand 3.32. Registreer hier voor gratis toegang. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details