Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Kwaliteitsvolle prefab betonelementen voor elk project
Cobefa introduceerde in 2022 een volledig nieuw gamma keermuren: de L-keerwand Deluxe.

Kwaliteitsvolle prefab betonelementen voor elk project

Cobefa produceert al meer dan 50 jaar allerlei betonelementen die gebruikt worden in verschillende sectoren, van landbouw tot industrie en tuinbouw.  Wie aan Cobefa denkt, denkt maar aan één ding: kwaliteit. Het bedrijf uit Komen volgt de trends in de sector op de voet en innoveert steeds waar nodig. Nieuwe machines, een update van het gamma of een uitbreiding van het terrein. Cobefa doet wat nodig is om hun klanten de beste service te kunnen blijven bieden.

Bovendien is Cobefa een familiebedrijf met ondertussen de 3de generatie aan het roer. De gemotiveerde werknemers zijn stuk voor stuk mensen met jarenlange ervaring, savoir-faire en een achtergrond in de landbouwsector. Ze denken niet alleen mee met de klant, maar luisteren ook naar meningen en visies. Zo komen ze tot de beste oplossing en vaak ook nieuwe inzichten.

De keermuur is esthetisch zeer mooi om naar te kijken, maar vooral ook praktisch.

Nieuw gamma keermuren: de L-keerwand Deluxe

Jeroen Decock, zaakvoerder Cobefa: “Onze focus lag in de beginjaren vooral op de landbouw. Maar deze is door de jaren heen geëvolueerd naar verschillende andere sectoren. Met een uitgebreid aanbod aan keermuren en silomuren zijn we bijvoorbeeld steeds meer actief binnen tuinaanleg en grond- en infrastructuurwerken.”

“We introduceerden in 2022 ook een volledig nieuw gamma keermuren: de L-keerwand Deluxe. Het betreft een gamma dat vooral voor de tuinsector – zowel privé- als openbare ruimte – interessant is. De keermuren zijn afgewerkt met oog voor detail, glad langs beide zijden en met een constante wanddikte van 12 cm. Deze keermuur is esthetisch zeer mooi om naar te kijken, maar vooral ook praktisch. De vlakke aansluiting zorgt er namelijk voor dat de keermuren op oneindig veel manieren te combineren te zijn”, besluit Jeroen Decock.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details