Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
LITHOBETON: een referentie op de markt

LITHOBETON: een referentie op de markt

LITHOBETON is een familiebedrijf dat gegroeid is tot een referentie op de markt van kwaliteitsvolle betonproducten voor de infrastructuurmarkt. Het streefdoel is om met de beste kwaliteit voor ogen een innoverende partner te spelen in het ontwerpen en leveren van topproducten binnen de markt van cabines, riolerings- en bestratingsproducten. 

LITHOBETON zoekt daarbij naar oplossingsgerichte producten die een antwoord bieden aan de problemen of vragen van klanten en opdrachtgevende besturen. Tevens wordt er voldaan aan de vigerende eisen van de CE-
marketing en BENOR-normen. 

MARKLEIDER IN MS-CABINES

In de sector van cabines is LITHOBETON marktleider in België. Zo is LITHOBETON hofleverancier van de distributiecabines voor netbeheerders als Fluvius, Ores, Sibelga en Resa, evenals bevoorrechte partner voor vele elektro-installateurs in België. LITHOBETON streeft er naar het gamma van cabines uit te breiden volgens de noden van de markt en heeft ondertussen meer dan 10 verschillende types in haar aanbod.  Alle cabines van zijn conform Synergrid C2/112 en de afdeling MS-cabines is bovendien houder van het ISO 9001 kwaliteitscertificaat. 

INNOVATIEVE PARTNER IN WEGOPBOUW

De steeds groeiende aandacht van wateroverlast heeft LITHOBETON aangezet om producten te ontwikkelen voor een klimaatrobuust wegopbouwsysteem met name infiltrerende straatkolken en u-kanalen. Deze zorgen voor een infiltratie van het overtollige water in de onbewerkte ondergrond. Dit innovatief systeem werd dan ook in 2021 bekroond met de FEBE Element Awards voor infrastructuur. Dit als aanvulling op een uitgebreid gamma aan producten voor zowel wateropvang, waterbeheersing en rioleringsproducten.

OPLOSSINGSGERICHTE PRODUCTEN VOOR OPENBARE DOMEINEN

Ook op het gebied van openbare domeinen wil LITHOBETON een innovatieve partner zijn en biedt deze een oplossing voor infiltratie van hemelwater met zowel waterpasserende als infiltrerende betonstraatstenen, grasbetontegels en groot-formaattegels met infiltrerende stukken.

Daarbij ontwikkelde LITHOBETON signalisatietegels die mooi geïntegreerd kunnen worden in de bestaande wegoppervlakken.  Deze in de massa gekleurde tegels zijn het beste en duurzame alternatief voor geschilderde wegmarkering. Het gamma wordt aangevuld met veiligheids-, geleidings- en beschermblokken alsook sokkels en boordstenen.

Kom onze stand zeker bezoeken. Wij geven u graag meer uitleg via onze 3D-geprinte modellen, visuals en vooral persoonlijke uitleg over onze producten en hun toepassingsmogelijkheden.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details