Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Maarten-Kees van Breukelen nieuwe Managing Director Witteveen+Bos Belgium

Maarten-Kees van Breukelen nieuwe Managing Director Witteveen+Bos Belgium

Maarten-Kees van Breukelen wordt per 1 juli 2023 benoemd tot Managing Director van Witteveen+Bos Belgium. Hij volgt Mark van Straaten op, die heeft aangegeven het stokje over te willen dragen.

Mark was eigenaar van het Belgische bedrijf MAVA in Steenokkerzeel nabij Brussel, dat in mei 2015 besloot onder de vlag van Witteveen+Bos door te gaan. Witteveen+Bos is sinds 2009 in België aanwezig met een kantoor in Antwerpen. Met de bedrijfsovername werden beide bedrijven geïntegreerd en de organisatie in België verder uitgebouwd. Mark nam in 2018 de rol van Managing Director op zich en in 2020 werden vijf PMC’s (business units) ingericht actief in de verschillende business lines van Witteveen+Bos. Op dit moment telt Witteveen+Bos Belgium meer dan 150 collega’s.

Mark van Straaten: ‘Ik heb deze functie de afgelopen jaren met veel plezier vervuld. Inmiddels is Witteveen+Bos Belgium uitgegroeid tot een middelgroot ingenieurs- en adviesbureau dat zijn plaats heeft verdiend in de Belgische markt, en dat klaar staat om complexe vraagstukken in vele domeinen voor onze klanten aan te pakken. Nu komt het bedrijf in een volgende fase en vind ik het belangrijk dat er een nieuw gezicht met frisse ideeën en nieuwe energie aan het roer staat. Maarten-Kees staat hiervoor klaar. Ik geef met volle overtuiging het stokje aan hem over.’ Mark blijft na de overdracht aan Witteveen+Bos verbonden.

Maarten-Kees van Breukelen

Maarten-Kees werkt sinds het behalen van zijn Master Civiele Techniek aan de Technische Universiteit in Delft in 2006 bij Witteveen+Bos. Hij begon als projectingenieur in de PMC Gebiedsontwikkeling en groeide door tot allround adviseur voor infrastructurele projecten en groepsleider. Hij leverde een grote bijdrage aan de ontwikkeling van expertise op het gebied van contractvorming, contractbeheersing en systems engineering. In 2016 werd hij PMC-leider van Smart Infra Systems, die adviesdiensten levert op het gebied van bedienings- en besturingsconcepten, cybersecurity, laadinfrastructuur en magneetveldbeïnvloeding. Daarnaast speelt Maarten-Kees een belangrijke rol in het succesvol verwerven en beheren van enkele grote raamcontracten voor de ingenieursdiensten voor zeer diverse groepen klanten.

Maarten-Kees van Breukelen: ‘België is voor Witteveen+Bos het tweede ‘thuisland’ en ook al lijken de uitdagingen voor een ingenieursbureau gelijkwaardig met Nederland, het is belangrijk de projecten vooral vanuit een lokale expertise en capaciteit aan te pakken. Ik kijk er naar uit om als Managing Director samen met de PMC-leiders, de ondersteunende diensten én met veel energie en enthousiasme de talent- en marktontwikkeling van Witteveen+Bos in België verder vorm te geven.’

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details