Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Marc Jonckheere is de nieuwe algemeen directeur van Willemen Infra

Marc Jonckheere is de nieuwe algemeen directeur van Willemen Infra

Op 13 juni wordt Marc Jonckheere de nieuwe algemeen directeur van Willemen Infra. Hij volgt Kurt Kesteloot op, die na een lange loopbaan bij achtereenvolgens Van Wellen, Aswebo en Willemen Infra het bedrijf verlaat. 

Marc Jonckheere is 56 jaar, handelsingenieur van opleiding en beschikt over een decennialange ervaring in het aansturen van bouwgerelateerde bedrijven. De voorbije vier jaar was hij algemeen directeur van Aclagro. Daarvoor vulde hij verschillende andere functies in binnen dezelfde Square Group. 

Marc Jonckheere is ook thuis in de wereld van beton-, zand en grindproductie. Sinds 1994 bekleedde hij twintig jaar lang tal van directeursfuncties bij HeidelbergCement Benelux (Inter-Beton en Sagrex). Tot voor kort was hij ook de voorzitter van Fedbeton, de federatie voor stortklaar beton. Vandaag is hij trouwens nog steeds bestuurder en lid van het directiecomité van de federatie van algemene bouwaannemers (FABA). 

Behalve Willemen Infra (met vestigingen in Drongen, Hasselt, Kapellen en Fleurus) draagt Marc Jonckheere ook de verantwoordelijkheid voor het dagelijkse beleid van Kumpen (Hasselt), Mobilmat en Vandamme-Madoe (beide Brugge). “We zijn er rotsvast van overtuigd dat Marc met al zijn ervaring de juiste man op de juiste plaats is om onze business line Infra verder te laten groeien als toonaangevende en duurzame wegenbouwers”, zegt CEO Tom Willemen van Willemen Groep. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details