Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Marcel Kyndt is overleden

Marcel Kyndt is overleden

Met grote droefheid melden wij het overlijden van Marcel Kyndt, oprichter en voormalig zaakvoerder van Aswebo. Marcel is gisteren op 85-jarige leeftijd thuis overleden na een moedige strijd tegen een slepende ziekte.

Marcel startte zijn carrière in 1954 bij Jacques Blanckaert en werkte zich snel op tot de drijvende kracht van het bedrijf. Onder zijn impuls en ondernemerschap werd de NV Jacques Blanckaert in juni 1978 omgevormd tot Aswebo, waarna het bedrijf uitgroeide tot marktleider in de Belgische wegenbouw. In 2011 gaf hij op 77-jarige leeftijd de fakkel door en liet hij het bedrijf over aan de Willemen Groep.

 

Iedereen die Marcel gekend heeft, waardeerde en respecteerde hem omwille van zijn gedrevenheid en sterke band met al zijn medewerkers. Ook zijn passie voor Club Brugge, waar hij lange tijd ondervoorzitter was, en de niet-aflatende inzet die hij ook daar tentoonspreidde, zijn intense herinneringen aan hem die we koesteren.

Aan het onthaal bij Willemen Infra in Drongen ligt een rouwregister, zodat iedereen zijn medeleven kan delen. We zijn Marcel heel erg dankbaar voor wat hij betekend heeft voor Aswebo en de sector en betuigen ons diepste medeleven aan zijn familie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details