Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Met raad en daad
Elk Van Center is een onestopshop met een brede waaier aan diensten: van ombouw tot financiering en advies op maat.

Met raad en daad

Volkswagen biedt professionelen niet alleen een van de meest complete gamma’s bedrijfsvoertuigen op de markt, maar staat hen ook met raad en daad bij in een van zijn 32 Van Centers. De formule is bijzonder: onder begeleiding van gecertificeerde experten kan elke vakman er terecht voor zijn specifieke beroepseisen, service en financiering. Ook ’s avonds!

Volkswagen Commercial Vehicles groeit. Om nog beter en sneller te beantwoorden aan de mobiliteitsbehoeftes van professionals en vakmensen is het netwerk aan Van Centers ondertussen uitgebreid tot 32 locaties, verspreid over heel België, van het verre Aarlen tot het noordelijke Kalmthout. Zo vindt elke klant een center dat dicht in de buurt ligt, wat scheelt in tijd.

In de Van Centers kunnen professionele klanten eerst en vooral kennismaken en testrijden met het uitgebreide aanbod van Volkswagen- bedrijfsvoertuigen. Alsook de jongste pick-up Amarok, die voor bedrijven nog steeds een gunstig fiscaal regime geniet. Bovendien bevindt zich naast de showroom een werkplek voor onderhoud én een atelier dat het voertuig op maat kan inrichten en ombouwen.

Voorbeeld uit het echte leven

Het Volkswagen Van Center is dus meer dan zomaar een toonzaal. De toegevoegde waarde zit in de beschikbare knowhow en de raad van gecertificeerde en speciaal getrainde experts die luisteren naar de specifieke wensen van de professional. Want in de bedrijfswereld bestaat er geen ‘one size fits all’-oplossing. Omdat geen twee jobs dezelfde zijn, geven deze bedrijfsvoertuigenspecialisten absolute voorrang aan een aanpak op maat en kunnen ze de klant via een configurator het eindresultaat van zijn omgebouwde bestelwagen tonen. Ze zijn ook tot in detail op de hoogte van de jongste wetgeving rond lichte vracht.

Een voorbeeld? Luc Van Hoeydonck, Conversion & Training Manager VW Commercial Vehicles bij D’Ieteren vertelt: “Ik herinner mij een park- en tuinspecialist die een bestelwagen had en zijn groenafval voor zijn zitmaaier stockeerde. Telkens wanneer hij zijn afval wilde wegdoen, laadde hij zijn zitmaaier uit de bestelwagen. Dankzij een inrichting op maat van zijn noden moest hij zijn zitmaaier niet meer uit de bestelwagen laden om naar het recyclagepark te gaan. Beeld u zich eens in hoeveel tijd hij had bespaard tegen het eind van het jaar… En dit is slechts een klein voorbeeld.”

Om de downtime tot een minimum te beperken, garanderen de Van Centers een onderhoudsbeurt binnen drie werkdagen en een gratis pechverhelping

Tijd is geld

Verder garanderen de experten een offerte binnen 48 uur (ook voor ombouwingen), stellen ze een pasklaar onderhouds- en herstelcontract op en kunnen ze een interessante financiering regelen. En je hoeft je drukke agenda niet om te gooien voor een bezoek aan het Van Center, want de deuren blijven ook ’s avonds open. 

Tijd is geld, dat weet elke zaakvoerder. Om de downtime tot een minimum te beperken, garanderen de Van Centers een onderhoudsbeurt binnen drie werkdagen en een gratis pechverhelping. Bovendien staat er bij een langdurige herstelling of een acuut probleem een ruime keuze aan vervangvoertuigen ter beschikking. De Van Centers stellen dus veel, zo niet alles, in het werk om de zaak van de klant draaiende te houden.

Voor elk beroep

Het helpt dat deze centers kunnen terugvallen op een van de meest volledige en geavanceerde gamma’s op de markt voor lichte bedrijfsvoertuigen met een oplossing voor elk denkbare bedrijfstak. Logistieke bedrijven en pakjeskoeriers kunnen terecht bij de compacte Caddy, of de grotere Transporter en Crafter die laadvolumes van 3,2 tot 18,4 m3 bieden. 

Deze bestelwagens worden traditioneel op handen gedragen in de bouwsector, maar kunnen door een partner ook omgebouwd worden voor koeltransport. Shuttlediensten zullen een geknipte partner vinden in de Multivan, terwijl bos- en tuinbouwbedrijven hun toevlucht eerder zoeken tot de Amarok of de pick-upversies van de Transporter en Crafter die ook met vierwielaandrijving in de cataloog staan.  

De meeste moderne bedrijfswagen van Volkswagen is ten slotte de ID. Buzz Cargo: volledig emissievrij dankzij de batterij-aandrijving, tot 80 % oplaadbaar tijdens de lunchpauze en met een rijbereik van 424 km. Maar welke bestelwagen ook de juiste is, Volkswagen houdt er dankzij comfortstoelen, connectiviteit en een doordachte cockpitinrichting rekening mee dat dit rijdende bureaus voor de professional zijn.      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details