Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
​Met verenigde krachten de toekomst tegemoet
Met infrastructuurwerken, afbraakwerken, grondwerken, recyclage, betonproductie en saneringswerken profileert Devagro zich als een totaalspeler op de markt.

​Met verenigde krachten de toekomst tegemoet

Een nieuw logo, een andere huisstijl, de website in een nieuw jasje … Devagro begon het jaar met een nieuwe, frisse look en komt in 2022 als een sterke groep naar buiten. “Ons team van 130 Deva Heroes kan niet wachten om de handen uit de mouwen te steken”, vertelt een enthousiaste Yves Degezelle, CEO bij Devagro.

“Al onze activiteiten blijven we behouden. Net als onze service, ons klantgericht denken, onze kwaliteit en onze doorzettersmentaliteit.”

In 1989 richtte Ignace Degezelle, samen met zijn vrouw Marleen en schoonvader Cyriel Vanden Buverie, Devagro op. Ruim 30 jaren later profileert het West-Vlaamse familiebedrijf zich als een vaste waarde in de sector. Onder de naam Devagro zijn de bedrijven Devagro, Degetec, Devamix, Devatrans en BSV nu samengesmolten tot één sterke groep. Yves Degezelle: “We zijn klaar voor alle uitdagingen, klaar voor de toekomst. Al onze activiteiten blijven we behouden. Net als onze service, ons klantgericht denken, onze kwaliteit en onze doorzetters-mentaliteit. Waar een wil is, is een weg. En waar geen weg is, maken we er één. Want als groep kunnen we veel meer aan en krijgen we de moeilijkste opdrachten gedaan. Samen verzetten we hemel en héél veel aarde voor onze klanten. We betonneren onze beloftes en gaan door tot het werk klaar is. Enkel dan zijn we onze naam waardig. En daar zijn we trots op.”

30 jaar expertise en altijd paraat

Expertise verzamel je niet zomaar. Duurzame aannemingen, kwalitatieve betonoplossingen en innovatieve recyclage en bodemsanering vereisen altijd een aanpak op maat. “Dat hark je door de jaren heen bij elkaar”, aldus Yves Degezelle. “Met volharding en inzicht. En dat is wat ons typeert: resultaatgericht meedenken met onze klanten voor een maximaal resultaat. Geen uitdaging is Devagro te groot. Want voor onze klanten gaan we altijd voluit. Doordat we alles in huis hebben voor diverse totaalprojecten, kunnen we snel schakelen én kwaliteit opleveren. En dat weten onze klanten: wie met Devagro werkt, slaapt op beide oren.”

Devagro recylceert bouw- en slooppuin van afbraak- en wegeniswerken.

Circulair bouwen

Devagro recylceert bouw- en slooppuin van afbraak- en wegeniswerken. Met vaste en mobiele werven, verschillende opslagplaatsen en een grote focus op milieuvriendelijk werken. Yves Degezelle: “Voor Devagro zijn circulair bouwen en circulaire economie geen loze termen, maar tendensen waar we dagelijks op inzetten. We recycleren niet alleen ons eigen bouw- en slooppuin, maar ook dat van derden. Dankzij onze geavanceerde infrastructuur kunnen we het puin breken, fijn afzeven en wassen. Zo verkrijgen we kwalitatieve en gekeurde puingranulaten die perfect opnieuw te gebruiken zijn in de meest hoogwaardige toepassingen.”

Van links naar rechts: Hendrik Vergote, Yves Degezelle, Pieter De Winter, Kristof Nachtergaele, Dino Henderickx, Xavier Degezelle.

Devagro- en DEVA-DNA

In een familiebedrijf gaat kennis nooit verloren. Integendeel, elke generatie wordt sterker en slimmer. Innovatie vormt vanaf het begin dan ook de motor van Devagro. Yves Degezelle: “En omdat wij geloven dat dit de sleutel is tot een betere wereld, blijven we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. Altijd met het oog op resultaat en op de toekomst. Meebouwen aan een betere wereld, dat is onze visie. We zetten sterk in op onze eigen mensen. Stuk voor stuk goede vakmannen van bij ons. Met een hart voor de streek en de waarden van ons bedrijf. Doorzetters die altijd een stap verder gaan, waar anderen vaak stoppen.”

Door alle kennis en diensten onder de noemer Devagro te plaatsen, worden alle diensten, kennis en krachten gebundeld. Met infrastructuurwerken, afbraakwerken, grondwerken, recyclage, betonproductie en saneringswerken profileert Devagro zich als een totaalspeler op de markt. Met zijn medewerkers als grootste kapitaal. “We zorgen niet alleen goed voor de planeet en voor ons materiaal, maar ook voor elkaar. Bij Devagro mixen we hard werken en correct en op tijd opleveren met tijd om te ontspannen. Zo bouwen we sterke teams en betonneren we vriendschappen”, besluit Yves Degezelle.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details