Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Nelis Wegenbouw doet in de betonsector projecten die anderen niet aandurven
Waterdicht maken van betonverharding.

Nelis Wegenbouw doet in de betonsector projecten die anderen niet aandurven

Nelis Wegenbouw is al jaren gespecialiseerd in de herstelling, het onderhoud en de aanleg van betonverhardingen. Het bedrijf uit Opglabbeek (nu Oudsbergen) werd opgericht in 1970. Sinds 1994 staat de tweede generatie aan het roer, vandaag is zelfs al de derde generatie aan zet. Een echt familiebedrijf!

Nelis is een perfectionistische partner in verhardingen. De expertise van het bedrijf is betonnen oppervlakken piekfijn onderhouden en puntgaaf herstellen. Vaak projecten die anderen niet aandurven. Denk hierbij aan voegen en scheuren dichten, verzakte en losse betonplaten oppersen, kapotte betonplaten vervangen, beton waterdicht maken, betonverharding en Terradec-granulatentapijt aanleggen en rioleringen repareren.

De verhardingen van Nelis worden manueel afgewerkt.

Totale ontzorging

Nelis Wegenbouw gaat voor totale ontzorging van de klant. Een verharding in beton? Nelis regelt alles. Ze voeren de grondwerken uit, leggen de fundering, storten het beton, verzorgen de afwatering. Eén partner die overal voor instaat, één aanspreekpunt, één partij die alle verantwoordelijkheid draagt.

Het bedrijf heeft steeds gefocust op het onderhoud, de herstelling en aanleg van betonverhardingen. Maar intussen hebben ze ook de weg ‘naar binnen’ gevonden, want Nelis renoveert nu ook betonnen binnenvloeren. Zo boren ze naast steden en gemeenten ook de kmo-markt aan. In Limburg zijn ze zelfs het enige bedrijf dat verzakte en/of losliggende betonplaten opperst. Een enkele betonplaat vervangen zonder totale heraanleg? Ze hebben daar niet minder dan 40 specialisten voor. Zo’n hersteltechniek bespaart de opdrachtgever veel geld. Samen met de binnenvloeren zijn dit niches waar Nelis Wegenbouw als middelgroot bedrijf sterk mee staat.

Piekfijne afwerking

De verhardingen van Nelis zijn niets minder dan perfect vlak. Ze worden namelijk manueel afgewerkt. Wegen krijgen een borstelbeurt. Dat geeft een antislipeffect. De afwatering is efficiënt, de fundering stevig. De voegen vullen ze met bitumen. Wat het geheel helemaal waterdicht maakt. Zodat de levensduur van de nieuwe verharding met minimaal vijf jaar stijgt.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details