Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Nieuwe vakbeurs focust op technieken en materialen voor infra & ruwbouw

Nieuwe vakbeurs focust op technieken en materialen voor infra & ruwbouw

25 & 26 MAART 2020

Techni-Mat, de nieuwe vakbeurs voor materialen en technieken in ruwbouw en infra, heeft een vliegende start genomen. Nauwelijks 2 maanden na de lancering schreven al meer dan 30 bedrijven zich in als exposant. Ontdek ze hier.

Zelf interesse?

Mail dan naar info@techni-mat.eu voor meer info. Techni-Mat wordt volgens een all-in concept georganiseerd. Met andere woorden: als exposant kunt u focussen op de boodschap, wij zorgen voor de verpakking. Minder voorbereiding, minder stress, meer return!

BEKIJK DE BROCHURE

Oprichting programmacommissie

Tijdens Techni-Mat zullen inspirerende keynote speakers presentaties en conferenties plaatsvinden omtrent actuele onderwerpen die spelen binnen de sector.

Op 4 juni worden verschillende stakeholders uit de sector uitgenodigd voor een kennismaking en brainstorm om mee vorm te geven aan het randprogramma van de beurs. Kennisoverdracht is nu eenmaal cruciaal in een snel veranderende werkomgeving. Deze organisaties kunnen best inschatten welke noden er op het terrein leven, zodat het randprogramma optimaal beantwoordt aan de noden, wensen en behoeften van de bezoekers.

Wie bezoekt Techni-Mat?

Techni-Mat richt zich op werf- en projectleiders, technisch directeurs, aankopers, calculatoren, bouwheren, netwerkbeheerders en de overheid.

Zij kunnen gedurende 2 dagen op een zeer efficiënte manier de nieuwste materialen, technieken en toepassingen leren kennen. Deze bezoekers worden door middel van een uitgebreide mediacampagne, nieuwsbrieven, social media en mailings uitgenodigd.

MEER INFO

WIST U DAT…

… alle Belgische politieke partijen, met hun eigen accenten weliswaar, investeringen in openbare ruimte en diensten (groenaanleg, wegen, fietspaden, sociale voorzieningen, scholen,…) als belangrijke prioriteit naar voren schuiven?

Dit betekent dat overheidsinvesteringen vermoedelijk alleen nog maar gaan toenemen, omdat men zich bewust is van het terugverdieneffect voor de economie en de maatschappij.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details