Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Nieuwste generatie GSSI’s zeer populaire alles-in-één grondradarsystemen
Met meerdere bedieningsmodi is de StructureScan Mini XT ideaal voor het lokaliseren van wapening, leidingen, naspankabels, holtes en realtime bepaling van de dikte van betonplaten.

Nieuwste generatie GSSI’s zeer populaire alles-in-één grondradarsystemen

De grondradarsystemen van GSSI helpen bij het lokaliseren van metalen en niet-metalen doelen en concrete kenmerken zoals informatie over dekking en dikte.

XT

De StructureScan XT GSSI maakt snelle 2D-metingen mogelijk voor plaatsen van markeringen op betonnen constructies. De 3D-modus stelt u in staat om een volledige cartografie te verkrijgen van constructies zoals muren, platen, balken, massieven … Deze handheld betonradarsystemen veroorzaken een akoestische golf in de betonnen ondergrond en het reflecterend geluid wordt opgepakt. Het StructureScan-systeem is ergonomisch vormgegeven en weegt slechts 1,8 kg, voor het een hoge inzetbaarheid op elke bouwplaats!

De StructureScan Mini XT biedt een 2,7 GHz antenne voor superieure doelresolutie en kan diepten bereiken tot 60 cm.

StructureScan Mini serie

Met meerdere bedieningsmodi is de StructureScan Mini XT ideaal voor het lokaliseren van wapening, leidingen, naspankabels, holtes en realtime bepaling van de dikte van betonplaten. De StructureScan Mini XT biedt een 2,7 GHz antenne voor superieure doelresolutie en kan diepten bereiken tot 60 cm. De antenne aan de voorkant van het apparaat en de afneembare handgreep verkleinen de blinde detectiezone, waardoor metingen zo dicht mogelijk bij obstakels mogelijk zijn. Een laserpositioneringssysteem dat zich aan de voorkant van het apparaat bevindt, maakt zijdelings een zeer nauwkeurige doelmarkering mogelijk.

Mini LXT

De Mini LXT is op zijn beurt speciaal ontwikkeld om snel en op niet-destructieve wijze, metalen en niet-metalen objecten in betonconstructies te lokaliseren en markeren. Dit krachtige, maar compacte, draagbare systeem kan onder andere de diepte bepalen van wapening, leidingen, stroomkabels, holtes en service-utilities. De Mini LXT helpt u bij het beperken van veiligheids- en daarmee financiële risico’s en voorkomen van kostbare vertragingen bij renovaties.

De Looper Analytical heeft het draagbaar GPR betonradarsysteem van GSSI Group opgenomen in haar assortiment van analyseapparatuur. “Met ons demo-apparaat laten wij u de kwaliteiten van deze unieke grondradar graag bij u op locatie laten zien”, klinkt het.

Sterke punten en voordelen:

  • Detectie tot 60 cm diep
  • Nauwkeurige, betrouwbare en ultra-robuuste IP65
  • Touchscreen met hoge resolutie
  • Laser-aanwijs-systeem
  • Iets verhoogd voor ruwe oppervlakken
  • Afneembare handgreep
  • Nieuwe 2D-, migratie- en 3D-meetmodi     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details