Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Nieuws

Nieuwste generatie van GSSI’s zeer populaire alles-in-één grondradarsystemen

GSSI-MiniXT_BeautyShot

2 juli 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De grondradarsystemen van GSSI kunnen helpen bij het lokaliseren van metalen en niet-metalen doelen en concrete kenmerken zoals informatie over dekking en dikte. 

De StructureScan XT GSSI maakt snelle 2D-metingen mogelijk voor markering op de constructie. De 3D-modus stelt u in staat om een volledige cartografie te verkrijgen van constructies zoals muren, platen, balken, massieven, enz. Het StructureScanXT-systeem weegt slechts 1,8 kg, waardoor het zeer wendbaar is op werkterreinen. 

Deze Handheld betonradarsystemen veroorzaakt een akoestische golf in de betonnen ondergrond. Het reflecterend geluid wordt opgepakt. Met meerdere bedieningsmodi is de StructureScan Mini XT ideaal voor het lokaliseren van wapening, leidingen, naspankabels, holtes en real-time bepaling van de dikte van betonplaten. De StructureScan Mini XT biedt een 2,7 GHz antenne voor superieure doelresolutie en kan diepten bereiken tot 60 cm (24 in). 

De antenne aan de voorkant van het apparaat en de afneembare handgreep verkleinen de blinde detectiezone, waardoor metingen zo dicht mogelijk bij obstakels mogelijk zijn. 

Een laserpositioneringssysteem dat zich aan de voorkant van het apparaat bevindt en zijdelings een zeer nauwkeurige doelmarkering mogelijk maakt. 

De Looper Analytical heeft het draagbaar GPR betonradarsysteem van GSSI Group opgenomen in haar assortiment van analyseapparatuur. Met ons demo apparaat laten wij u de kwaliteiten van deze unieke grondradar graag bij u op locatie laten zien! 

 Sterke punten en voordelen 

 • Detectie tot 60 cm diep 
 • Nauwkeurige, betrouwbare en ultra-robuuste IP65 
 • Touchscreen met hoge resolutie 
 • Laser-aanwijs-systeem 
 • Iets verhoogd voor ruwe oppervlakken 
 • Afneembare handgreep 
 • Nieuwe 2D-, migratie- en 3D-meetmodi 
Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details