Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
NIRAS/ONDRAF gunt raamcontract aan door Sweco geleid consortium
Uitbreiding van opslaggebouw © NIRAS/ONDRAF

NIRAS/ONDRAF gunt raamcontract aan door Sweco geleid consortium

Het consortium zal verantwoordelijk zijn voor de haalbaarheidsstudies, alle ontwerpfasen, alsmede het project- en bouwtoezicht en ondersteuning bij verschillende grote projecten voor de bouw van nieuwe afvalopslaggebouwen en een waterzuiveringsinstallatie op de site van NIRAS/ONDRAF in de gemeenten Dessel en Mol. Het raamcontract wordt door NIRAS/ONDRAF geschat op een waarde van € 31,68 miljoen voor alle deelnemers.

Sweco en Arteum Architects voeren reeds een aantal hoogwaardige opdrachten uit voor NIRAS/ONDRAF: het multidisciplinair ontwerp en de werfopvolging van de gebouwen 165x, 167x en 151E; en de werfopvolging en het werftoezicht tijdens de uitvoering van de oppervlakteberging van radioactief afval van categorie A (cAt-project) op de site van NIRAS/ONDRAF in Dessel.

Jacobs heeft uitgebreide ervaring met ontmanteling en afvalbeheer van grote nucleaire sites in de VS, Frankrijk en het VK, waar het de partner inzake technisch ontwerp is van Sellafield Ltd.

Orano Projets biedt 40 jaar operationele ervaring in het ontwerp, de engineering en de bouw van complexe projecten, en in de ondersteuning van de exploitatie van grote nucleaire sites in Frankrijk, de VS, Japan en het VK.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details