Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Nu ook betonpompen

Nu ook betonpompen

 

Van Der Spek NV in Ternat is de exclusieve invoerder in België van het volledige gamma van Liebherr betonmachines sinds eind de jaren zeventig. Dit jaar werd het programma nog uitgebreid met de Liebherr betonpompen.

De namen Liebherr en Van Der Spek zijn al lang met elkaar verbonden, want naast alle betonmachines is Van Der Spek ook al jaren de invoerder en verdeler van het Liebherr kranengamma. Vanuit Ternat worden alle klanten bediend door een ervaren team met als motto: eenvoudig, sterk, praktisch. “Ook de dienst na verkoop wordt door onze eigen techniekers uitgevoerd”, stelt Delphine Flament, Product Manager. “We hebben daarvoor een voorraad wisselstukken die dagelijks wordt aangevuld. De betonproducten van Liebherr worden in hun totaliteit in Bad Schussenried ontworpen en gefabriceerd. De naam Liebherr staat daarbij garant voor een perfecte afwerking en praktische producten op het gebied van onderhoud en herstelling, maar evenzeer voor het respect van de strengste veiligheidsnormen en beschikbaarheid van wisselstukken. Onze betonafdeling verkoopt gemiddeld 60 tot 100 betonmixers per jaar, 3 tot 4 betoncentrales en vanaf dit jaar ook betonpompen.”

Producten voor betonsector
Betonmixers: hier zitten we ondertussen al aan de vijfde generatie bij Liebherr. De betonmixers van de nieuwste generatie zijn nog lichter door een optimalisatie van alle elementen en het gebruik van een nieuwe staalsoort (Licro 500). Ze zijn bovendien slimmer dankzij de elektronische EMC bediening, die onder meer het toerental van de kuip regelt, maar ook alle veiligheidsvoorzieningen. Capaciteit: 7 tot 10 m³. Opleggers met betonmixers, capaciteit: 9 tot 12 m³.

Betoncentrales: Liebherr en VanDerSpek leveren ook complete centrales met een capaciteit van 9 tot 160 m³/uur. Ook hier zijn alle elementen van eigen fabricaat en ontwikkeld om snel een homogeen mengsel te bekomen. De centrales worden op maat gemaakt voor de klant en kunnen zowel dienen voor stortklaar beton als voor prefab betonelementen.

Betonpompen: dit is een nieuw product bij Liebherr, maar alweer met dezelfde zorg ontworpen en gebouwd. Klanten kunnen nu bij Liebherr terecht voor een groter gamma, wat bijzonder goed onthaald werd. De Liebherr betonpompen worden geleverd met een bereik van 24 tot 50 meter en pompcapaciteiten van 125 tot 170 m³/uur. De eerste Liebherr betonpomp zal nog dit jaar in België geleverd worden. Tot dit gamma horen tevens stationaire betonpompen en verdeelsystemen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details