Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Nu ook in België nóg dichterbij. Aanbouwdelen voor sloopwerkzaamheden te kust en te keur
Vlnr: Jeroen Hornman, sales manager, Erwin Broens, directielid en Remco van der Winkel, general manager, vormen samen met Henk Saes het management team.

Nu ook in België nóg dichterbij. Aanbouwdelen voor sloopwerkzaamheden te kust en te keur

Niet in de laatste plaats vanwege de grootste sloophamers die er op de markt zijn, maar tevens vanwege het complete assortiment in uitrustingsstukken binnen het klein- en middensegment. Dat alles in combinatie met de beste service. Met het openen van het kantoor in Tienen heeft de Nederlandse onderneming de stap gemaakt om nog dichter bij haar Belgische klanten te zijn. Jeroen Hornman, salesmanager en lid van het managementteam bij Saes, praat ons bij over het omvangrijke en complete programma dat Saes ter beschikking stelt.

“We leveren hem ook met een onderwaterkit gebruiksklaar gemonteerd aan de graafmachine, zodat hij zonder problemen onder water ingezet kan worden.”

Marktleider in het zware segment

Jeroen Hornman: “We zijn marktleider in het zware segment. Eén van de sloophamers waar we bekend mee zijn geworden is de Epiroc HB7000. Dit is de sloophamer met de minste storingen en de grootste slagkracht. Qua productiviteit is deze sloophamer ongeëvenaard. We leveren hem ook met een onderwaterkit gebruiksklaar gemonteerd aan de graafmachine, zodat hij zonder problemen onder water ingezet kan worden. De PowerAdapt functie beschermt de hamer tegen overdruk. In plaats van overbelast te raken, stopt de hamer gewoon. Deze hamer beschikt bovendien ook over de IPS-functie, dat staat voor Intelligent Power System en inderdaad echt slim is. Bij de eerste slag registreert de hamer zelf hoe hard het materiaal is waarop geslagen wordt. Daarna past het systeem het slagritme en de slagkracht steeds aan ter voorkoming van loze slagen en dus ter bescherming van de apparatuur en om efficiënt gebruik te bevorderen. Door deze IPS-functie (standaard sinds juli 2018) kan de energie die uitgespaard wordt hergebruikt worden voor de volgende slag. Daarmee wordt het gebruik dus een stuk duurzamer. Er wordt efficiënter en sneller gewerkt.” Daar stopt echter de bescherming van het systeem niet. Jeroen Hornman: “Dust Protection zorgt voor een gereduceerd slijtageproces. De HB7000 sloophamers worden optioneel geleverd met Dust Protection, maar wij laten dit zelf standaard monteren. Een stalen, zwevende ring met kunststof beschermhoezen voorkomt dat stof en vuil de beitelbussen kunnen bereiken. Het beitelvet blijft op deze manier binnen, grove en fijne stofdelen blijven buiten.”

De onvolprezen Epiroc MB-1500’s staan klaar voor actie.

Ook sterk in het klein en middensegment

Ook voor de middelgrote machinedragers heeft Saes een mooi programma. Jeroen Hornman noemt onder andere de Epiroc MB750, de MB1000, de MB1200, de MB1500 en de MB1650 als voorbeeld. “Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige sloophamers die uitblinken in kwaliteit. Wie deze aanbouwdelen koopt is verzekerd van een heel lang gebruik en krijgt er de bekende Saes service bij. Voor huur geldt hetzelfde: je huurt niet alleen het uitrustingsstuk, maar je huurt onze service erbij. In beide gevallen geldt dat je op de werf geen zorgen hoeft te hebben over stilstand. Je staat er met het beste materiaal te werken, bijgestaan door de beste service.” Om deze beste service te realiseren, beschikt Saes over een uitgebreide voorraad verhuurartikelen en service ter plaatse.

Epiroc in alle afmetingen gewoon uit voorraad geleverd.

Wie meer wil weten over het programma van Saes International BV kan contact opnemen met Jens Boerboom, accountmanager voor België. “Of je stuurt een mailtje of belt even naar Saes in Weert, dat mag altijd”, besluit Jeroen Hornman.     


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details