Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Ons DNA? Service en kwaliteit!
Bijzonder interessant zijn ook de SLT-versies met hun onderscheidende lagere totale hoogte, waardoor ze onder zeer lage passages kunnen doorrijden.

Ons DNA? Service en kwaliteit!

Dit jaar viert HEUSDENS SCHÄFFER haar veertigste verjaardag. Wat begon als een familiebedrijf met een hart voor haar klanten en een passie voor service is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de wereld van knikwielladers en telescoopladers. Duitse ‘gründlichkeit’ zorgt voor de rest!

SCHÄFFER knikwielladers hebben een onfeilbare reputatie opgebouwd als robuuste en onderhoudsarme machines die duizenden uren betrouwbaar dienstdoen. Zeker nu ondernemers in stijgende mate uitgedaagd worden door hogere kosten, is het van cruciaal belang dat hun machinepark betrouwbaar, economisch en duurzaam is.

Gele lijn voor bouw en industrie

Naast het gekende rode gamma voor de landbouw heeft SCHÄFFER een gele lijn speciaal voor  bouw en industrie. Ze kunnen relatief zware lasten tillen bij lage eigen bedrijfsgewichten. De 2,5 ton wegende SCHÄFFER 2445 S tilt lasten tot bijna 2 ton dankzij de speciaal geconstrueerde voorwagen. Deze is lager dan bij machines uit het rode gamma. De hefcilinder is robuuster en de materiaaldiktes van laadarm en consoles zijn verhoogd in overeenstemming met het toegenomen vermogen. Een langere wielbasis en tegengewichten zorgen voor extra stabiliteit.

De 2,5 tons wegende SCHÄFFER 2445 S tilt lasten tot bijna 2 ton dankzij de speciaal geconstrueerde lagere voorwagen.

Bijzonder interessant zijn de SLT-versies met hun onderscheidende lagere totale hoogte, waardoor ze onder zeer lage passages kunnen doorrijden. Het lage zwaartepunt resulteert in een hogere kiplast en betere stabiliteit. Zowat alle modellen zijn beschikbaar met een veiligheidsdak of luxe cabine, beiden uiteraard ROPS-FOPS gekeurd.

Ruim scala aan mogelijkheden

Recent werden twee nieuwe modellen gelanceerd: de erg compacte SCHÄFFER 1422 SGT (89 cm breed en 1,99 m hoog) en de SCHÄFFER 24e T, een elektrische verreiker. Het gele gamma met 2 elektrische varianten en 17 andere modellen biedt zo, samen met de vele aanbouwdelen, een oplossing voor elke behoefte. Het team ervaren techniekers in de eigen constructie afdeling kan zorgen voor verdere aanpassingen en maatwerk, zoals extra verlichting, hydraulische wijzigingen, extra schakelaars, camerasystemen of een veiligheidsbeugel.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details