Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Open dagen Pladdet BV Biervliet

Open dagen Pladdet BV Biervliet

In het kader van haar 75 jarig bestaan én de recent in gebruik genomen gebouwuitbreiding, opent Pladdet BV in Biervliet haar deuren. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op vrijdag 24 mei (14.00u-22.00u) en zaterdag 25 mei (10.00u-17.00u) 2019.  Voor jong en oud is er van alles te zien en te beleven. Medewerkers verzorgen op deze dagen rondleidingen. Zo krijgen bezoekers de gelegenheid om achter de schermen te kijken bij de leverancier van aanbouwdelen voor graafmachines, wielladers én dealer van Hitachi graafmachines.

De laatstgehouden open dag in 2010 trok destijds zo’n 3500 bezoekers. Ook dit jaar verwacht de directie veel animo. “Het bereiken van 75 jarig jubileum is een feestelijke gebeurtenis en een moment om stil te staan bij de ontwikkelingen die we als bedrijf doormaken”.

Vanaf vrijdag 24 mei is het gehele bedrijf vanaf 14.00 uur geopend voor publiek. Een looproute leidt bezoekers door het hele bedrijf, waar zij met eigen ogen zien hoe aanbouwdelen worden ontworpen, geconstrueerd en gelast. Op de afdeling Metaalbewerking  wordt geboord, gefreesd en gekotterd. Medewerkers demonstreren hier live aan het publiek hoe een uitrustingsstuk van begin tot eind wordt gefabriceerd.

Op het buitenterrein vinden demonstraties plaats met grondverzetmachines en uitrustingsstukken. Geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid eens in de cabine van een HITACHI graafmachine te zitten en bijvoorbeeld een draaikantelstuk uit te proberen. Verder is er een loungegedeelte met een uitgebreide catering, waar bezoekers terecht kunnen voor een lunch, een hapje en een drankje. Ook kinderen zijn van harte welkom. Adres: Paulinaweg 6-10 in Biervliet.

Pladdet BV BiervlietPladdet
Bij Pladdet kan men terecht voor alle mogelijke aanbouwdelen, grondverzetmachines en intern transport machines. Pladdet is zowel fabrikant als leverancier. Zij ontwikkelen in eigen beheer aanbouwdelen op maat. Afgestemd op de wensen van de klant. Daarnaast leveren zij grondverzetmachines en andere apparatuur van wereldwijde A-merken. De verkoop- en productieafdeling bevinden zich onder één dak. En daarmee onderscheiden zij zich in de markt; één vast adres voor machines en aanbouwdelen. Pladdet levert:

  • Grijpers o.a. sorteergrijpers, overslaggrijpers, funderingsgrijpers, afvalgrijpers, poliepgrijpers en houtgrijpers.
  • Sloopapparatuur zoals sloophamers, vergruizers, combischaren en schrootscharen.
  • Draai/kantelstukken van het Zweedse merk SMP.
  • Diverse uitrustingsstukken zoals palletframes, opbreektanden, verdichtingswielen, verlenggieken, etc.
  • Complete machineaanpassingen zoals long-fronts, sloopgieken, kantelcabines, ballastverzwaringen en dergelijke.
  • Bakken voor graafmachines en wielladers, slotenbakken, puinbakken, kantelbakken,  hoogkiepbakken, taludbakken, etc.
  • Snelwisselsystemen van klein tot groot, hydraulisch of mechanisch.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details