Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Optimale werfverlichting dankzij uiterst efficiënte lichtballonnen

Optimale werfverlichting dankzij uiterst efficiënte lichtballonnen

Met de lichtballonnen van Powermoon biedt Alle Bouw Machines nv – al 30 jaar de specialist voor technische diensten, bouwnijverheid en overheidsdiensten – hiervoor een uiterst efficiënte oplossing aan. Het Duitse Powermoon staat garant voor kwaliteit en vindt ook steeds meer zijn weg richting de bouwwerf.

Powermoon richt zich op het creëren van innovatieve oplossingen om veiligere en productievere werkplekken te bouwen met hoogwaardige ledlichtballonnen en -armaturen. POWERMOON® is uitgegroeid tot een wereldwijd label voor veilig en verblindingsvrij werklicht voor onder andere de (wegen)bouwsector, hulp- en reddingsdiensten, en sport- en evenementenverlichting. “Wij zijn in de Belux exclusief importeur voor de bouwsector”, klinkt het bij Alle Bouw Machines. “Een lichtballon is een efficiënte oplossing voor bouwwerken: geen gericht licht, maar een 360° niet verblindend en gelijk verspreid ledlicht. Het nieuwste model, de Transformer 150.000, gaat zelf iets verder. De Transformer bestaat uit zes aparte lichtdriehoeken, die je afzonderlijk in een helling kan regelen. Hierdoor kan je dus een lichtradius instellen afhankelijk van het te belichten object (ovaal, cirkel …).”

Een goeie, veilige en gebruiksvriendelijke verlichting is een onmiskenbare meerwaarde voor iedere bouwwerf

Robuust, stevig en kwaliteitsvol. Het zijn drie cruciale eigenschappen die de producten van Powermoon typeren. De Powermoon lichtballonnen kunnen in verschillende situaties en op verschillende plaatsen ingezet worden, en zijn gebouwd om te presteren in extreme condities, waar de bouwsector vaak mee te maken krijgt. Wie in de bouw werkt, moet steeds een uitstekend zicht hebben, ongeacht de omstandigheden. En bouwprojecten hebben doorgaans een zeer strakke planning, waardoor er steeds vaker in het donker of zelfs ’s nachts gewerkt wordt. Powermoon lichtballonnen werpen natuurlijk, helder licht van daglichtkwaliteit in een perfecte cirkel van 360°. Het ontwerp van de ballon beschermt tegen verblinding en elimineert donkere vlekken. Het resultaat is een veiligere, efficiëntere werkomgeving voor het hele team en iedereen die de werf passeert.

Powermoon richt zich op het creëren van innovatieve oplossingen om veiligere en productievere werkplekken te bouwen met hoogwaardige ledlichtballonnen en -armaturen.

SL2000 en Ledmoon 600

De lichtballon SL2000 en Ledmoon 600 blinken uit in licht gewicht en zijn daardoor ook makkelijk te transporteren. Beide lichtballonnen produceren een natuurlijk, helder, niet verblindend licht met een minimale schaduw. Het licht schijnt mooi 360° rondom de ballonverlichting. Het instapmodel, de SL 2000 beschikt over een led van 320 W (48.000 lumen) en een aluminium statief met een maximaal uitschuifbare hoogte tot 3,2 m. SL staat voor superlicht en dat wordt bewezen met een gewicht van slechts 9 kg. De SL2000 is net zo helder als de oude 2000 W halogeenlamp, maar heeft slechts 320 W nodig. De Ledmoon 600 op zijn beurt heeft een led van 750 W (75.000 lumen), een aluminium statief dat uitschuifbaar is tot een lengte van 4,75 m én werkt zonder extra voeding.

De Transformer 150.000 kan tot 6 m hoog geplaatst worden en beschikt over 6 lichtdriehoeken die apart regelbaar zijn in helling.

Transformer 50.000

De Transformer 50.000 is  een werfverlichting op een statief met een maximale lengte van 3,2 m. Deze lichttoren heeft twee lichtdriehoeken die apart regelbaar zijn in helling en net als de SL2000 en Ledmoon 600 een natuurlijk, helder, niet verblindend licht creëren, met een minimale schaduw. Het instapmodel beschikt over een led van 545 W (50.000 lumen). De Transformer 50.000 is een ongelooflijk krachtige en draagbare lichtbron die perfect geschikt is voor elke branche om een ​​veilige en productieve werkomgeving te creëren.

Transformer 150.000

Met de Transformer 150.000 lanceerde Powermoon recent een nieuwe werfverlichting op voet/statief. De Transformer 150.000 kan tot 6 m hoog geplaatst worden en beschikt over 6 lichtdriehoeken die apart regelbaar zijn in helling. Met een led van 1.090 W (150.000 lumen) produceert ook deze lichtballon een natuurlijk en helder 360° licht. De Transformer 150.000 heeft een lichtradius tot maximum 100 m. Bovendien is de radius variabel en aanpasbaar door het instellen van de hoek van de lichtdriehoeken. Het statief doet dienst contragewicht en heeft een inhoud tot 250 l. Door middel van een app kunnen de lichten vanop afstand bestuurd en gedimd worden, en in serie geschakeld worden. Met de ontwikkeling en productie van de Transformer 150.000 zet Powermoon zijn innovatieve kwaliteiten nog eens extra in de verf.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details