Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Nieuws

Outilac-De Munter wordt ODM

Naamloos-2 kopiëren

3 mei 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Op 1 juni 2018 werd Outilac-De Munter onderdeel van Buildmat, een Belgische groep van succesvolle bedrijven in de bouw en industrie zoals o.a. Deschacht, Foylo en Technicel. De groep heeft vandaag 8 bedrijven in portefeuille, telt 300 medewerkers en realiseerde in 2020 een geconsolideerde omzet van 150 milj. €. De aandeelhouders zijn Joris Ide, Jean Charles Wibo, Geert Van Stappen en Jo Verfaellie.

Buildmat is ambitieus en investeert in de groei van ODM. Zo voerde Buildmat recent een kapitaalsverhoging door om van ODM een modern en gezond bedrijf te maken. Een nieuw erp-systeem en WMS-systeem, en de implementatie van e-shop zijn in volle ontwikkeling. Het paradepaardje van ODM wordt het state-of-the-art logistiek centrum te Grâce-Hollogne. Het hypermodern gebouw is in volle opbouw en zal binnen enkele maanden open gaan.

Het nieuwe management onder leiding van Arnaud Noël als General Manager en Gunther Allinckx als Commercial Director, gaat deze uitdaging aan. De nieuwe naam ODM – kort en krachtig – is de start van een nieuwe fase. Een fase van vooruitgang en groei.

Het managementteam en de aandeelhouders van Buildmat geloven sterk in ODM en zijn partners. Met de vele schakels maken we een sterke ketting, klaar voor de toekomst!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details