Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Overname Techno Sales BV door Buildmat NV.

Overname Techno Sales BV door Buildmat NV.

Buildmat nv heeft 100% van de aandelen van Techno Sales BV verworven. De activiteiten zullen ondergebracht worden bij Foylo NV, gespecialiseerd in folies en verpakkingen. Met deze overname versterken we de activiteiten van Foylo NV zowel qua productassortiment als qua technische knowhow.

Over Techno Sales

Techno Sales is toeleverancier met specialisatie in folieverpakkingen (pallet-, product- en trayverpakkingen) en levert gespecialiseerde folies op maat van de klant. Techno Sales is gevestigd te Aarschot en werd opgericht door Dhr Gilis. Bob Gilis wenst de continuïteit van de activiteiten te waarborgen voor klanten, personeel en producties en heeft daarom besloten zijn activiteiten over te dragen aan Buildmat NV. De komende jaren blijven Bob Gilis, Liesbet Kinat en Sofie Andries actief in het bedrijf.

Over Foylo NV

Foylo NV is gevestigd in Antwerpen en totaalpartner voor folies en verpakkingen. Wij denken actief mee richting de juiste, duurzame oplossingen & zetten de uitdagingen van de toekomst op een transparante en onderbouwde manier om naar kansen

Over Buildmat

BUILDMAT met hoofdzetel te Oostakker, is een Belgische groep van succesvolle bedrijven, actief in de bouw en industrie, die inzet op het verdelen van innoverende producten.


De BUILDMAT groep is een dynamische organisatie in volle groei. Ondernemerschap en klantgerichtheid staan centraal. Buildmat is ambitieus en investeert in de ontwikkeling van haar bedrijven door een continu streven naar innovatie en digitalisering.

Met een team van 350 medewerkers verspreid over 21 sites realiseert Buildmat jaarlijks een omzet van 185 miljoen euro.

Ondernemingen in de Buildmat-groep:

Deschacht met hoofdkantoor te Oostakker, is een Belgische distributeur van bouwpro-ducten. Het bedrijf heeft 50 jaar knowhow en expertise opgebouwd. Het ruime aanbod omvat riolerings- en afvoermaterialen, dak-, gevel- en isolatiematerialen.

Foylo in Antwerpen is een toonaangevende partner op het gebied van folies en verpakkingen. Van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen.

ODM met hoofdkantoor in Grâce-Hollogne verdeelt het volledige gamma van MRO-artikelen (Maintenance, Repair en Operations) en stelt ongeveer 50 mensen te werk.

Technicel met hoofdkantoor te Westerlo is een snelgroeiende verdeler van hoogkwalitatieve, innovatieve systeemoplossingen voor de vloerder.

Collinet is actief op het vlak van watertechnologie en is zowel fabrikant als verdeler van producten voor de bescherming van het milieu.

MPP is een KMO in Polen gespecialiseerd in de productie van vloerluiken en lijnafwatering.

LSDRAIN verdeelt de producten van MPP in België en is specialist in aluminium tegel- en klinkerdeksels voor diverse toepassingen. Daarnaast biedt het assortiment lijnafwatering van LSDRAIN discrete oplossingen als afwateringssysteem voor terras en oprit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details