Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Nieuws

Overtuigd ambassadeur van Duitse degelijkheid

autocor-prefab-systeem_0001-kopieren

23 juli 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

MMB Machines is reeds 67 jaar overtuigd ambassadeur van het kwaliteitsmerk Putzmeister en verdiept zich steeds verder in de omvangrijke wereld van beton. “Bij MMB Machines kan u terecht voor advies op maat voor zowel het transporteren, verpompen als herstellen van uw beton. “We maken er onze prioriteit van om via onze technische expertise, snelle service en pompend hart vol goesting ervoor te zorgen dat u tijd, geld en arbeid kan besparen op uw projecten. MMB keeps it pumping!”, klinkt het enthousiast.

Al bij het prille begin heeft MMB zich gespecialiseerd in de Putzmeister mortelpompen die onmisbaar zijn in het proces van betonherstel. Deze compacte machines zijn een trouwe partner voor het mengen en spuiten van reparatiemortel op de meest eenvoudige en ergonomische manier. Daarnaast kan u met de Dynajet UHP hydro-hogedruksystemen het beschadigd beton veilig en efficiënt verwijderen.

Een custom MMB project: “We hebben zelf de rupsen onder deze stationaire betonpomp Putzmeister BSC 1409 D4 gemonteerd.”

 

Het plaatje werd vervolledigd in 2018 bij het verwerven van het exclusieve dealerschap voor de Putzmeister betonpompen en -mixers. Met de mobiele betonpompen op vrachtwagen, rupsen, trailer of stationair kan u beton verpompen aan een maximaal debiet tussen 20 en 190 m³/u. “Wij komen graag ter plaatse om samen met u het type te bepalen dat perfect aansluit bij uw projecten”, klinkt het bij MMB Machines. Daarbij vormen de Putzmeister betonmixers met een max. laadvermogen tussen 7 en 12 m³ de kers op de taart: MMB biedt een totaaloplossing op uw beton vraagstukken.

Ook de prefabbetonindustrie ontglipt niet aan de keursogen van Putzmeister. Prefabbetonelementen moeten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, dus een slim en betrouwbaar productiesysteem is uiterst belangrijk. Het flexibel en modulair Putzmeister Autocor-systeem staat garant voor een arbeidsefficiënt, innovatief en proper productieproces van prefabbetonelementen. MMB Machines: “Wij ontwerpen voor u een complete installatie voor de aanvoer, opslag, distributie en plaatsing van uw beton met elementen die beantwoorden aan de gevestigde Putzmeister-kwaliteit.”     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details