Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
PROCERTUS: Een nieuwe entiteit voor certificatie, inspectie en metrologie in de beton- en bouwstaalsector

PROCERTUS: Een nieuwe entiteit voor certificatie, inspectie en metrologie in de beton- en bouwstaalsector

Met trots kondigen we aan dat BE-CERT, PROBETON en OCAB-OCBS hun krachten hebben gebundeld. Sinds 1 april 2024 treedt PROCERTUS op als nieuwe certificatie-instelling in de beton- en bouwstaalindustrie.

Door deze historische fusie ontstaat een grotere en sterke organisatie op het gebied van certificering in de bouwsector. Samen brengen we een brede waaier aan expertise en innovatieve knowhow om de beton- en bouwstaalindustrie te ondersteunen, terwijl we blijven streven naar de hoogste normen voor kwaliteit en duurzaamheid.

Samen sterker

Met tientallen jaren gecombineerde ervaring heeft het PROCERTUS-team een ongeëvenaarde expertise op het gebied van beton en bouwstaal.

PROCERTUS streeft naar consensus om aan de bouwheer de noodzakelijke maatstaf inzake kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van bouwproducten te garanderen. PROCERTUS wil ook objectieve kennis ter zake verspreiden.

Klantengerichtheid staat centraal in onze missie. PROCERTUS biedt een persoonlijke service en oplossingen aan die afgestemd zijn op de specifieke behoeften van elke klant.

PROCERTUS is voortdurend op zoek naar manieren om zijn diensten aan te passen aan de technologische vooruitgang, de innovatieve ontwikkelingen en de beste praktijken in de bouwsector.

Caroline Ladang, algemeen directeur, concludeert: Met PROCERTUS hebben we alle ingrediënten in huis die we nodig hebben om een betere, duurzamere wereld te bouwen. Ons team is competent en gedreven, niet alleen om de continuïteit te waarborgen, maar ook om de kwaliteit van onze diensten te verhogen en zo bij te dragen aan de veiligheid, duurzaamheid en prestaties van constructies in de bouwsector. Samen zullen we slagen. Daar bestaat geen twijfel over.’

Ga voor meer informatie naar onze website www.procertus.be.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details