Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Professionele partner voor landmeten, bodemonderzoek, asbeststudies en milieu-consultancy
ASSET beschikt over meerdere volledig uitgeruste ploegen die zich hebben gespecialiseerd in inventarisaties van het openbare domein.

Professionele partner voor landmeten, bodemonderzoek, asbeststudies en milieu-consultancy

ASSET werd in 1985 opgericht. Het doel van het bedrijf uit Gent was om opmetingen uit te voeren met behulp van elektronische meetapparatuur. Het resultaat van de metingen werd daarna verwerkt tot een digitale tekening. Vandaag lijkt dit allemaal evident, maar toen was het echt pionierswerk. Er werd van bij de opstart van het bureau zwaar geïnvesteerd in specifieke software, computers en hoogopgeleid personeel. In ondertussen meer dan 35 jaar tijd groeide ASSET uit tot een bijzonder performant bureau met diverse specialisaties.

De laatste jaren nam het belang van 3D-laserscanning stevig toe.

De landmeetkunde vormt nog steeds een belangrijk onderdeel van het bedrijf, maar door de jaren heen werden er ook andere specialiteiten uitgebouwd. Zo is ASSET al 25 jaar actief als bodemsaneringsdeskundige. Ook beschikt het bedrijf over meerdere volledig uitgeruste ploegen die zich hebben gespecialiseerd in inventarisaties van het openbare domein (rioleringen en watertoevoerleidingen). ASSET zag bovendien de laatste jaren het belang van 3D-laserscanning stevig toenemen, waar intussen reeds tal van projecten met succes werden afgerond. Je kan bovendien in Gent terecht voor algemene milieu-consultancy. Tenslotte beschikt ASSET over Tracimat-deskundigen voor de opmaak van asbest- en sloopinventarissen. Een zeer complete portfolio aan diensten, dus.

De vele kwaliteiten van ASSET

Vincent Baeten, Managing Director ASSET: “Bij ASSET beschikken we over diverse erkenningen en attesteringen, van beëdigde landmeters, Tracimat-erkenningen, milieucoördinatoren tot erkende bodemsaneringsdeskundigen. Ons personeel is hoogopgeleid, flexibel en beschikt over de juiste ervaring voor elk project. Voor de uitvoering van de projecten beschikken we over de beste (meet)apparatuur en specifieke software. In combinatie met ons interne kwaliteitssysteem met ISO 9001:2015-certificering staat dit garant voor een kwalitatieve uitvoering van je project. We voeren overal in België projecten uit, met Gent als thuisbasis. Bij elke opdracht, groot of klein, houden we uiteraard rekening met de specifieke eisen, want door jarenlange ervaring weten we dat elk project uniek is!”  

ASSET nv
Coupure 65, 9000 Gent
T +32 9 253 56 84 
E info@asset.be
www.asset.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details