Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
ReCon Walls, dé oplossing voor grote keerwanden
Recon Walls zorgt met zijn natuurlijke grijze betonafwerking (Rustic) voor een fantastisch ogende keermuur. De variatie in de structuur leidt tot een natuurlijk en willekeurig patroon.

ReCon Walls, dé oplossing voor grote keerwanden

CBS Beton uit Wielsbeke heeft een nieuwe oplossing uitgewerkt voor grote keerwanden. Het systeem is gebaseerd op de beproefde ReCon Walls prefabblokken en werd ontwikkeld door het CBS ReCon Walls team. Zoals steeds bij het bedrijf betreft het hier een uitzonderlijke oplossing die functioneel, praktisch, flexibel en esthetisch verantwoord is en die op lange termijn meerwaarde creëert voor het keermuurproject van de klant.

Perfecte integratie

Het ReCon Walls gamma wordt toegepast daar waar een keermuur perfect dient geïntegreerd te worden in de bestaande natuurlijke omgeving. Het grote voordeel van het systeem is de flexibiliteit bij verschillende hoogtes of bij glooiende landschappen, bochten en watertoepassingen. Bij CBS Beton begrijpen we dat goede producten voor zelfdragende keermuren alleen niet volstaan. Daarom combineren we ons uitgebreide systeem voor keermuren met kennis, hulpmiddelen en tests die ervoor zorgen dat er een oplossing voor de hele muur wordt aangeboden. ReCon Walls stelt als zijn kennis en ervaring ter beschikking om onze klanten op vlak van keermuren een kwalitatieve oplossing te bieden die zowel esthetisch is als technisch perfect ontworpen, ofwel als pure zwaartekracht ofwel als geogrid versterkte keerwand.

Afmetingen en structuren

CBS Beton biedt verschillende soorten structuren en afmetingen van ReCon Walls aan. Het volledige blok heeft een oppervlak van 0,5 m en kan 60 cm tot 213 cm diep zijn. Het gewicht varieert daardoor tussen 635 kg en 1860 kg. Er kunnen zelfs aangepaste dieptes tot 304 cm worden geproduceerd. ReCon Walls biedt ook tal van aanvullende vormen en groottes, waaronder halve blokken, hoekblokken, topblokken en afdekblokken, evenals verschillende texturen op de zichtzijde die aan de muur het aspect geven van een natuurlijke wand.Voor meer informatie kan u de ‘BU Manager ReCon Walls’ Geert Rombaut contacteren op het nummer 0496 53 07 65 of per mail: g.rombaut@cbs-beton.com. Vergeet vooral niet de website www.reconwalls.eu te bezoeken voor een gedetailleerder overzicht van het nieuwe gamma.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details