Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
RelyOn Nutec – Uw betrouwbare wereldwijde veiligheidspartner

RelyOn Nutec – Uw betrouwbare wereldwijde veiligheidspartner

RelyOn Nutec is wereldwijd markleider in veiligheids- en overlevingstrainingen, emergency response en crisismanagement voor de traditionele offshore-, maritieme sector, offshore wind en hoog-risico industrie.

Naast traditionele trainingen bieden wij als bedrijf een breed scala van diensten aan binnen e-learning, managed services, software toepassingen, consultancy en simulatie gebaseerde trainingen. Naast de traditionele offshore markten en de maritieme sector, komen onder andere ook bouw- en nutssectoren in het vizier.

Technologische ontwikkelingen brengen de veiligheidsindustrie naar een hoger level. Nieuwe tools en benaderingen zoals 3D-digitale platforms, e-learning en blended training maken alles steeds realistischer en efficiënter. De trainingen zijn volledig geaccrediteerd door organisaties als NOGEPA, OPITO, GWO en conform de STCW standaard, zodat ze allemaal blijven voldoen aan de strenge veiligheidsnormen van diverse sectoren.

Samen met onze klanten zorgen wij al ruim 35 jaar voor de veiligheid van hun medewerkers en organisaties. Wij zorgen ervoor dat ieder competent en optimaal voorbereid is op noodsituaties.

RelyOn Nutec biedt trainingen aan op diverse niveaus en traint mensen om op een veilige manier adequaat te kunnen handelen.

Een greep uit ons aanbod:

  • Veiligheidswacht bij betreding Aquafin riool- en rwzi infrastructuur
  • Veiligheidswacht besloten ruimten
  • Betreder besloten ruimten
  • Onafhankelijke adembescherming
  • Eerste interventieploeg (EIP)
  • Werken en redden op hoogte
  • EHBO opleidingen (BHV)
  • Digitale oplossingen / Competence management

Sessies worden georganiseerd in het Nederlands, Frans of Engels.

Meer informatie kan verkregen worden via de website www.relyonnutec.com of via bookings@be.relyonnuec.com / +32 (0) 59 29 59 10.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details