Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Save the date – Webinar |  “Monitoring voor een duurzaam beheer van betonstructuren”

Save the date – Webinar |  “Monitoring voor een duurzaam beheer van betonstructuren”

WTCB, VCB, en FEREB organiseren op woensdag 26 augustus 2020 van 10.30 uur tot 12.00 uur een webinar met als thema “Monitoring voor een duurzaam beheer van betonstructuren”.

In het kader van een duurzaam beheer (onderhoud en herstelling) van betonstructuren, vormt monitoring een belangrijke tool. Een grote verscheidenheid aan innovatieve monitoringtechnieken laten immers toe om, vaak vanop afstand, de schadetoestand van de structuren op te volgen en o.a. vervormingen, trillingen, spanningen en omgevingsomstandigheden op te meten. Bovendien kan men ook de duurzaamheid van uitgevoerde betonherstellingen controleren.

Tijdens dit webinar zullen experten, elk vanuit hun domein, hun praktijkervaring delen omtrent het monitoren en beheren van betonconstructies. Hierbij komen de meest innovatieve technieken aan bod, zoals het gebruik van optische vezels, satellieten, laser, drones maar ook kathodische bescherming. Binnenkort ontvangt u hiervoor een uitnodiging met het gedetailleerde programma. Inschrijven kan door te klikken op deze link.

De voertaal van het webinar is het Nederlands.

Met het VISiv-traject “Nieuwe technologieën, producten en inzichten voor een duurzame herstelling van betonstructuren”, gesteund door het Agentschap Innoveren en Ondernemen, willen de partnerorganisaties de vakkennis en de vaardigheden van de Belgische bedrijven (aannemers, studiebureaus en architecten), actief in de sector van de betonherstellingen, vergroten zodat een duurzaam en kwalitatief resultaat wordt verkregen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details