Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
SBM Opleiding: Kwaliteitscoördinator

SBM Opleiding: Kwaliteitscoördinator

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

U kent en leert alle kwaliteitstechnieken te beheersen noodzakelijk voor het opzetten, onderhouden en verbeteren van een kwaliteitsmanagementsysteem in uw organisatie.

Omschrijving

Een goed gefundeerde kennis en een duidelijk inzicht in kwaliteitssystemen is onontbeerlijk. Een duidelijk begrip rond procesgericht ondernemen maakt het eenvoudiger KPI’s met bijhorende targets in beeld te krijgen. Zodoende kan men de medewerkers op een met kennisondersteunende manier motiveren om de bedrijfs- of instellingsdoelstellingen te halen. Dankzij het praktijkgericht karakter is deze opleiding direct praktisch toepasbaar in uw ‘werkplekomgeving’.

Een opleiding kwaliteitscoördinator in een unieke PDCA structuur met een multidisciplinair team van kwaliteitsdocenten: elk specialist in hun kwaliteitsdomein! In een industriële omgeving (van klein tot groot), of ook bij de overheid en in de welzijns- en gezondheidssector heeft men nood aan volwaardige kwaliteitsmedewerkers. Het zijn de personen die er zullen toe bijdragen dat het kwaliteitssysteem wordt uitgevoerd en dat kwaliteitsdoelstellingen bereikt worden.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Personen die actief betrokken zijn bij verbeteringsprojecten alsook medewerkers van de kwaliteitsdienst. Personen die dagelijks instaan voor de kwaliteit, in alle mogelijke sectoren.

Leidinggevenden en verantwoordelijken die in hun dagelijkse functie willen bijdragen tot het realiseren van de doelstellingen ten einde het kwaliteitsniveau van de gehele organisatie op een hoger niveau te brengen.

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist. Wel is een “kwaliteitsverbeteringsgeest” noodzakelijk.

Methodologie

De “kwaliteitskruisbestuiving” tussen deelnemers uit het bedrijfsleven enerzijds en de non profit en social profit zorgt voor een unieke “kwaliteitsinteractie” gestuurd door onze topkwaliteitsdocenten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details