Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Service en flexibiliteit troef bij veelzijdige bouwspeler
ABZ Infra is gespecialiseerd in asfaltverwerking en -onderhoud.

Service en flexibiliteit troef bij veelzijdige bouwspeler

Van asfaltering en rioolrenovatie tot betonreparatie en een verregaande infraservice … Sinds enkele jaren breidde Van de Kreeke – gekend als wegenbouwer – zijn diensten uit met een aantal speciale technieken. “Op die manier hebben we een bredere kennis in huis om onze klanten nog beter van a tot z te kunnen ontzorgen”, vertelt René Knols, technisch directeur speciale technieken bij Van de Kreeke.

Van de Kreeke bedrijven en de Habenu-Van de Kreeke bedrijven bundelen samen meer dan 155 jaar ervaring om haar klanten integrale bouwkundige en infra-structurele oplossingen te bieden. Van concept tot realisatie, service en onderhoud. Terwijl Habenu-Van de Kreeke zich op de bouwsector focust, heeft Van de Kreeke een sterke reputatie in de wegenbouw. René Knols: “Uiteraard volgen we alle ontwikkelingen in de wegenbouw op de voet, maar we voelden wel dat we ons binnen die tak nog meer moesten specialiseren om het hoofd goed boven water te houden. Projecten worden steeds groter en meer divers. Veelzijdige bouwspelers met veel knowhow in eigen huis hebben bij grote aanbestedingen een streepje voor. Door middel van enkele gerichte overnames konden we die verschillende expertises in huis halen.”

Speciale technieken

Zo is er bijvoorbeeld de firma Leiding­techniek, gespecialiseerd en marktleider in Nederland in rioolrenovatie, reiniging en inspectie. En vandaag dus onderdeel van Van de Kreeke Speciale Technieken. René Knols: “Hierbij focussen we sterk op het nodig-principe, iets wat gezien de geringe hinder uiteraard zeer nuttig is in binnenstedelijk gebied. Verder haalden we ook Hermans Betontechniek aan boord. Zij zijn gespecialiseerd in betonwerk zoals reparaties, afwerkingen, funderingen en het maken van betonconstructies. Vervolgens hebben we de stap gezet naar de asfaltsector. ABZ Infra is gespecialiseerd in asfaltverwerking en -onderhoud. Ze beschikken over eigen asfalt­ploegen en modern machinepark voor diverse asfaltprojecten. We focussen hier ook sterk op de gewestwegen en mikken steeds op langdurige onderhoudscontracten.”

Van asfaltering en rioolrenovatie tot betonreparatie en een verregaande infraservice … Sinds enkele jaren breidde Van de Kreeke – gekend als wegenbouwer – zijn diensten uit met een aantal speciale technieken.

Sangers Riooltechniek is op zijn beurt gespecialiseerd in rioolreiniging, het verhelpen van verstoppingen, riooltechniek, stankoverlast en rattenbestrijding. René Knols: “Ze pakken de problemen direct bij de bron aan en streven naar snelle oplossingen. En tot slot is er nog onze INFRA service. Hiermee bieden we diensten aan voor een breed scala aan bedrijven, stichtingen en overheden in Nederland en Belgisch Limburg. We zijn hun vaste partner op het gebied van infrastructuur, met een focus op kleine infrastructurele werken zoals onderhoud, reparaties en nieuwaanleg. Onze expertise omvat onder andere het onderhoud van wegen, het oplossen van rioolproblemen, het beheren van wateroverlast, het plaatsen van straatmeubilair en het uitvoeren van kleine uitbreidingen van wegen en rioleringen.”

Open communicatie en korte lijnen

Open communicatie, korte lijnen en het nakomen van beloftes zijn rode draden doorheen alle diensten binnen Van de Kreeke. “We proberen uit te blinken in service en flexibiliteit. Dankzij de speciale technieken zitten we in eigen huis verspreid over diverse disciplines en die kruisbestuiving is een grote meerwaarde voor de klant. Al deze bedrijven zitten onder de Van de Kreek paraplu maar behouden wel hun eigen sterke merknaam. De bedrijven die onder onze afdeling speciale technieken vallen, zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Zij werken zelfstandig aan opdrachten, maar schuiven waar en wanneer dat nodig is ook snel aan bij projecten van zusterbedrijven binnen Van de Kreeke en Habenu van de Kreeke. Samen lossen we het altijd op”, besluit René Knols.      ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details