Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
SITECH: Leverancier van innovatieve bouwtechnologie
De expertise van SITECH helpt om alle fasen in een project te optimaliseren door de machinesturing en bijhorende software.

SITECH: Leverancier van innovatieve bouwtechnologie

SITECH is het vooraanstaande distributienetwerk voor het meest betrouwbare, solide en complete portfolio van bouwtechniek-systemen die verkrijgbaar zijn voor aannemers van grote (wegen)bouwprojecten. Het bedrijf uit Melle is bovendien de officiële dealer van Trimble-machinesturingssystemen voor België. Sinds 2012 maakt het bedrijf deel uit van het wereldwijde SITECH-dealernetwerk van het ‘Heavy and Highway’-aanbod van Trimble.

De ervaren bouwprofessionals van SITECH adviseren over de juiste techniek voor bouwprojecten en bijhorende klantenservice, persoonlijke training en technische ondersteuning. Met de techniek van Trimble en de ondersteuning van SITECH ervaart elke klant nieuwe niveaus van productiviteit en wordt er meer winst gemaakt, project na project.

Trimble: De standaard in bouwtechniek

Francis Demeurechy, Sales Manager SITECH: “Trimble levert de hulpmiddelen en ondersteuning waarmee onze klanten de informatie voor planning, ontwerp, positionering, machinebesturing en bedrijfsmiddelenbeheer gedurende de totale bouwcyclus kunnen integreren. Zo kan er efficiënter en met hogere winst worden gewerkt. Denk hierbij aan positioneringsystemen, modellering, connectiviteit en data-analyse. Trimble levert zowel software, hardware als diensten voor sectoren als landbouw, bouw, transport en logistiek.”

Trimble zorgt dat er efficiënter en met hogere winst kan worden gewerkt.

De bouwsector gaat volledig digitaal

SITECH Belgium maakt deel uit van de groep Arkance. Arkance begeleidt bouwbedrijven in de overgang naar een digitale wereld. Op die manier wordt elke fase van een project gestroomlijnd: machinesturing, designsoftware, topografisch materiaal, monitorsoftware en nog veel meer.

Glenn Dooms, Marketing Director Belgium: “De expertise van SITECH helpt om alle fasen in een project te optimaliseren door de machinesturing en bijhorende software. We gebruiken daarvoor erg geavanceerde technologie. We maken ons sterk dat we een bouwkundig project softwarematig volledig kunnen dragen en telkens de best passende oplossingen kunnen aanbieden voor 100 % optimalisatie.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details