Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Slimme steigeroplossingen van AFIX Group bieden méér veiligheid en productiviteit
Met meer dan 15 jaar ervaring in de productie van systeemsteigers, staat AFIX Group garant voor kwaliteit.

Slimme steigeroplossingen van AFIX Group bieden méér veiligheid en productiviteit

AFIX Group is dé one-stop steigerproducent voor professionals in industrie, constructie, infrastructuur en eventsector. Vanuit het Belgisch hoofdkantoor in Aalter optimaliseert AFIX Group de rentabiliteit, productiviteit en economische groeimogelijkheden van hun klanten met veilige systeemsteigers én professionele steigerdiensten. AFIX Group produceert, verkoopt én verhuurt topkwaliteit systeemsteigers. Maar ook voor steigerfinanciering, technisch advies, engineering en projectmanagement is AFIX Group het juiste adres. Eddy Planckaert en familie wisten de AFIX-professionaliteit in de VRT-reeks ‘Chateau Planckaert’ eveneens te appreciëren.

Om de renovatiewerken op hoogte veilig en efficiënt uit te voeren, werd AFIX Group aangesproken om de constructie van professionele systeemsteigers en toegangsoplossingen in Lurcy-Lévis te verzorgen. De verbouwingsavonturen en -perikelen zijn te volgen in de bekende televisiereeks op VRT. AFIX Group brengt zelf ook een 5-delige webreeks waarbij Eddy, Francesco en Christopher hun ervaringen met AFIX Group delen. Kijk online naar de ‘De Planckaerts in de steigers’ op www.afixgroup.com.

Eddy Planckaert en familie wisten de AFIX-professionaliteit in de VRT-reeks ‘Chateau Planckaert’ te appreciëren.

Van IJsland tot Madagaskar

Chris Fleurbaey, CEO Afix Group: “Met meer dan 15 jaar ervaring in de productie van systeemsteigers, staat AFIX Group garant voor kwaliteit. Wij maken zelf alle systeemsteigers in onze fabrieken. Hierbij hechten wij het allergrootste belang aan veiligheid, innovatie en service. Daarom werken zowat overal ter wereld – van IJsland tot Madagaskar – aannemers, industriële bedrijven, infrastructuurspecialisten én de evenementensector graag met onze hoogwaardige oplossingen.”

Steigerfinanciering voor steigers slaat aan

“Tegenwoordig kunnen klanten ook bij ons terecht voor financiering”, gaat Chris Fleurbaey verder. “Denk hierbij aan huur op korte en lange termijn, huurkoop, verkoop met terugkoopgarantie, parkbeheer en exportfinanciering. En dat heeft blijkbaar de drempel voor heel wat klanten een stuk lager gemaakt om met ons in zee te gaan. Uiteraard samen met het feit dat we sterker, steviger én duurzamer zijn, we een zeer uitgebreid en compatibel assortiment hebben én dat we levenslange garantie op eventuele productiefouten aanbieden.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details