Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Sortimo speelt met SR5  handig in op totaalprojecten
De sContainer is een mobiele werfcontainer en past dankzij zijn basisafmetingen van europallets in elke gestandaardiseerde transport- en logistieke keten.

Sortimo speelt met SR5 handig in op totaalprojecten

Sortimo is al een kleine 50 jaar marktleider in de sector van bedrijfswageninrichtingen. Het bedrijf trok de laatste jaren resoluut de kaart van totaaloplossingen. Daarvoor werden enkele nieuwe producten en diensten opgenomen in het gamma. Nu is bijvoorbeeld niet alleen de inrichting maar ook de belettering op maat mogelijk. Daarnaast zijn er ook gepersonaliseerde labels en schuimrubberen gereedschapsinleggen voor een ordelijk overzicht bijgekomen.

Het bedrijf heeft vier vestigingen in Vlaanderen (Vilvoorde, Kontich, Waregem en Tessenderlo) en een aantal gecertifieerde partners in Wallonië om de projecten uit te voeren én service te leveren. Per provincie hebben ze een plaatselijke vertegenwoordiger die beschikt over een demovoertuig om bij de klant thuis of op de werf langs te komen. Dan kan er samen met de klant vrijblijvend een offerte op maat uitgewerkt worden aan de hand van een 3D-configurator. Modern én persoonlijk.

Schuiflades, koffers en BOXXen alsook talrijke accessoires maken van de SR5 de perfecte inrichting voor elke type voertuig in alle branches.

sContainer: service depot in palletformaat

De sContainer is een mobiele werfcontainer en past dankzij zijn basisafmetingen van europallets in elke gestandaardiseerde transport- en logistieke keten. Het is gemakkelijk verplaatsbaar met een heftruck/trans-pallet en/of met een kraan door de optionele hijsogen. Nick van Dessel, business development manager: “De sContainer is ideaal als je langere tijd op dezelfde werf moet werken en niet steeds met de bestelwagen ter plaatse kan/moet rijden. Het is bovendien superhandig op platte daken, om alle materialen meteen bij de hand te hebben. Optioneel kan de sContainer op maat ingericht worden of zelfs beletterd worden met een logo.”

SR5 – meer dan enkel een rekkensysteem

Sortimo heeft met SR5 een voertuiginrichting ontwikkeld, die elke vakman -en vrouw een perfecte werkplaatsorganisatie biedt voor elk voertuig én het is eenvoudig en snel online configureerbaar. Nick van Dessel: “De bedrijfswageninrichting is zo ontworpen dat je gemakkelijk toegang hebt tot de nodige gereedschappen en de vervoerde goederen overzichtelijk en goed gestructureerd kunnen worden gestapeld. Schuiflades, koffers en BOXXen alsook talrijke accessoires maken van de SR5 de perfecte inrichting voor elke type voertuig in alle branches. Het beproefde en in de bedrijfswageninrichting geïntegreerde ProSafe-ladingsbevestigingssysteem garandeert maximale veiligheid voor passagiers en ladingen.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details