Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Specialist in lineaire waterdichte  en slagvaste ledverlichting

Specialist in lineaire waterdichte en slagvaste ledverlichting

Wie een partner zoek op het vlak van ledverlichting in de openbare ruimte, komt al snel bij LEDtechnic terecht. Het dynamische bedrijf uit Maldegem focust zich op de markt van de ledverlichting en is gespecialiseerd in het aanbieden van lineaire, waterdichte en slagvaste systemen. “Wij leveren en installeren complete verlichtingssystemen, inclusief alle componenten”, aldus zaakvoerder Piet Devriese.

Ledlijnen, lineair, waterdicht en slagvast. “Zo zou je LEDtechnic in vier woorden kunnen omschrijven”, vertelt Piet Devriese, die het bedrijf zo’n 15 jaar geleden zelf opstartte. “Het merendeel van onze producten vinden hun bestemming in buitentoepassingen, overal ter wereld. Meestal in het openbare, publieke domein. Vandaag hebben we zo’n 30.000 armaturen in the field. Ons product is relatief eenvoudig, maar het is de integratie die sturing nodig heeft. En wat dat betreft bieden wij een totaaloplossing aan. Voor de productie beschikken wij over de modernste en meest efficiënte productie-eenheid. En verder zorgt onze technische organisatie voor ontwikkeling, maatwerk, projectbegeleiding en eventueel installatie. Wij staan ter beschikking van architecten, planners en uitvoerders en bieden wij voor elk project de juiste oplossing. En dat met een flinke dosis flexibiliteit.”

Enige aanspreekpunt

De ledverlichting van LEDtechnic wordt gemonteerd in een UV-bestendige kunststofbehuizing. Het elastomeer waarin de LEDs verwerkt worden, ondergaat een specifieke behandeling waardoor aan het oppervlak van de module een perfect diffuus licht verkregen wordt. Piet Devriese: “Het resultaat is een perfect waterdicht, slagvast en drukbestendig systeem dat zowel functioneel als esthetisch een meerwaarde biedt. Door een totaaloplossing aan te bieden, van ontwerp tot en met uitvoering, fungeren we als enig aanspreekpunt. En dat wordt door de klant vaak als een grote meerwaarde ervaren. Bovendien kennen wij in België niemand die zich zo projectmatig opstelt als LEDtechnic en dat geeft ons een unieke positie op de markt.”

“Wij leveren en installeren complete verlichtingssystemen, inclusief alle componenten”

 

Diverse toepassingen

Met LEDline, LEDdrain, LEDrail en LEDline MULTI biedt LEDtechnic een gevarieerd gamma aan voor tal van toepassingen. Van lichtlijnen voor vloeren of gebouwen en oriëntatieverlichting voor binnen en buiten tot sfeerverlichting, decoratieve verlichting en verlichting van fiets- en voetgangersbruggen. “Onze LEDmodules en installaties kunnen bovendien aangepast worden aan het DMX512 protocol besturingssysteem. Dit kan toegepast worden met de RGB armaturen om dynamische kleurveranderingen te verkrijgen, maar eveneens om monochrome modules te dimmen. Door ook toebehoren zoals sturingskasten, grondkasten voor voeding, bekabeling en installatieprofielen aan te bieden, zetten we de rol van LEDtechnic als totaaloplosser nog extra in de verf”, besluit Piet Devriese.   


Ledtechnic BVBA

Vliegplein 55F, 9991 Maldegem

T +32 50 68 89 52

E [email protected]

www.ledtechnic.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details