Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Specialist in projectmatige integratie van ledverlichting in brugleuningen

Specialist in projectmatige integratie van ledverlichting in brugleuningen

Bij het ontwerpen van fiets- en voetgangersbruggen wordt verlichting steeds vaker geïntegreerd in de leuning. LEDtechnic is specialist in lineaire ledverlichtingssystemen, waaronder leuningverlichting, en profileert zich als ervaren, meedenkende en probleemoplossende projectpartner “Wij werken heel projectmatig en denken mee van a tot z”, vertelt zaakvoerder Piet Devriese.

LEDtechnic, uit Maldegem, combineert een moderne productie-eenheid met een technische organisatie die focust op ontwikkeling, maatwerk en projectbegeleiding. “En uiteraard kan LEDtechnic ook de installatie voor zijn rekening nemen”, aldus Devriese. “Wij werken heel projectmatig en bieden een erg flexibel systeem aan, gebaseerd op drie verschillende armaturen met verschillende doorsnedes. Terend op een jarenlange ervaring denken we graag vanaf het ontwerpproces mee, maar uiteraard kunnen we ook in een later stadium betrokken worden en eventueel probleemoplossend werken.”

Totaalconcept

Wat LEDtechnic aanbiedt, is een totaalconcept, inclusief alle componenten. Van voeding en bekabeling tot sturing en LEDmodules. “Bij voorkeur worden we van bij het begin betrokken in een project, maar onze sterke is net ook dat we altijd wel een oplossing vinden. We kennen zowat iedere situatie. Door een totaaloplossing aan te bieden, ontzorgen we ook de klant want die geniet van slechts één aanspreekpunt voor alles wat met verlichting te maken heeft. De armaturen die we aanbieden zijn vrij standaard, maar de integratie kan wel op zeer veel manieren.”

Lineair ledverlichtingssysteem

Zo werd het lineaire ledverlichtingssysteem LED­rail onder andere geïntegreerd in de brugleuningen van het vernieuwde station in Arnhem, de fietsostradebrug in Herentals, de Bloemmolenbrug in Harelbeke en in de brug richting het station in Leuven. Piet Devriese: “Ook het LEDline- en het LEDline MULTI-systeem zijn toepasbaar voor bruggen. De LEDline MULTI is een waterdicht en slagvast lineair, modulair ledverlichtingssysteem met onbeperkte mogelijkheden. Het combineert verlichting, regelbare ophanging en kabelgoot in één profiel en heeft als grootste voordeel de mogelijkheid om het verlichtingsniveau volledig aan te passen aan de specifieke behoeftes.”

“Met LEDtechnic gaan we steeds op zoek naar de best mogelijk integratie van het juiste armatuur. Zo moesten we in Harelbeke creatief te werk gaan omdat LEDrail in een vlakke wand gecombineerd moest worden met LEDrail in een ronde leuning. Voor deze toepassing hebben we dan een specifiek profiel laten plooien. Dit toont aan hoe flexibel LEDtechnic kan zijn”, besluit Piet Devriese.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details