Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
SPIE werft 262 medewerkers aan in België

SPIE werft 262 medewerkers aan in België

SPIE Belgium, Belgisch filiaal van de groep SPIE, de onafhankelijke Europese marktleider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, zoekt 262 nieuwe medewerkers om haar teams in België te versterken.

Is de zomer geen goed moment om te solliciteren? Of misschien juist wel? SPIE Belgium vindt solliciteren in de zomer zelfs een uitstekend idee. Annik Vandeputte, verantwoordelijke hr-ontwikkeling bij de Belgische dochteronderneming van SPIE, licht toe: “Deze zomer gaan we volop op zoek naar technische profielen zoals ingenieurs, projectleiders, werfleiders, elektriciens, lassers … om onze teams op het terrein te versterken. In totaal zijn er maar liefst 262 vacatures te vinden op de website www.join.spie.be.”

Kandidaten kunnen online solliciteren voor een baan bij een Top Employer (voor de vijftiende keer!) waar het goed werken is. Alle functies zijn van onbepaalde duur, ongeacht profiel, leeftijd of opleidingsniveau. Ook vrouwelijke sollicitanten zijn zeer welkom, en dit in alle functies en op alle bedrijfsniveaus.

“Na honderd dagen vragen we nieuwe collega’s steevast wat ze vinden van ons bedrijf en hun nieuwe baan. Ze zijn het unaniem eens over het warme onthaal en de goede opvolging die ze bij SPIE krijgen. Ze appreciëren ook de grote autonomie, de flexibele werkuren, de kans om dicht bij huis te werken, de vele doorgroeimogelijkheden in het bedrijf en ten slotte de goede sfeer bij SPIE Belgium”, besluit Annik Vandeputte.

Meer informatie? Ga naar www.join.spie.be.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details