Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Stabroekse groep versterkt positie in Limburg

Stabroekse groep versterkt positie in Limburg

Aertssen Group, het internationale aannemings-, kraan- en transportbedrijf uit Stabroek, heeft de Limburgse ondernemingen Envi en Willy Crommen overgenomen. De overname past naar eigen zeggen in de groeistrategie van de groep die haar marktpositie in de industrie in Limburg wil versterken.

De overname van Envi (milieutechnieken) en Willy Crommen (wegenbouw en omgevingsaanleg) door Aertssen Group werd op 25 januari 2019 gefinaliseerd. De ondernemingen uit Hoeselt werden tot voor kort bestuurd door Jan Van Broekhoven. Hij zal aan boord blijven en de verdere groei helpen uitbouwen.

Stabroekse groep

Met de overname wil de Stabroekse groep haar marktpositie in de Limburgse industrie versterken.


Vlot verlopen
“Het overnameproces en de gesprekken zijn heel vlot verlopen, mede dankzij O.B.A. (Overnamebemiddeling en Advies) dat ons vakkundig heeft begeleid in het ganse overnametraject”, vertelt Jan Van Broekhoven. “We hebben in Aertssen Group een betrouwbare aandeelhouder gevonden en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Deze overname biedt ons langetermijnperspectieven binnen een familiebedrijf met internationale faam en ambitie.”

Met deze overname versterkt de Stabroekse groep haar marktpositie in Limburg. “De overname laat toe om ons te positioneren in Limburg en onze diensten verder uit te breiden”, vertelt Greg Aertssen, CEO van Aertssen Group. “We zijn dan ook verheugd dat we de medewerkers van Envi en Willy Crommen tot onze groep mogen verwelkomen.”

Stabroekse groep

Aertssen Group stelt 1.500 mensen tewerk, heeft vaste basissen in Vlaanderen, Wallonië, het Midden-Oosten en Marokko en haalde in 2018 een omzet van 250 miljoen euro.


Inzetten voor milieu
Envi en Willy Crommen, een bedrijvengroep met ruim 50 medewerkers, behaalden het afgelopen jaar een omzet van bijna 10 miljoen euro. Beide ondernemingen zetten zich al 30 jaar in voor een schoner en beter milieu en zijn een gevestigde waarde in de industriële sector in Limburg. Ze zijn onder meer gespecialiseerd in grondwerken en saneringswerken in de industrie, filterperswerken, wegeniswerken en omgevingsaanleg.

Aertssen Group is een internationaal familiebedrijf gespecialiseerd in bouw- en infrastructuurwerken zoals grootgrondverzet, wegenis-, sloop- en saneringswerken. Ook kraanverhuur, transportactiviteiten, logistiek dienstverlening, groene energie en vastgoedontwikkeling behoren tot de activiteiten. De onderneming stelt 1.500 mensen tewerk, heeft vaste basissen in Vlaanderen, Wallonië, het Midden-Oosten en Marokko en haalde in 2018 een omzet van 250 miljoen euro.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details