Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Stadsbader contractors officieel onderdeel van stadsbader group

Stadsbader contractors officieel onderdeel van stadsbader group

De mededingingsautoriteiten zetten het licht op groen voor de verkoop van de aandelen van BAM Contractors bv aan STADSBADER GROUP. De voormalige werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep vervoegt zich zo bij de familiale groep STADSBADER, en zet voortaan haar activiteiten verder onder een nieuwe vlag: STADSBADER CONTRACTORS bv.

In februari 2022 kondigden STADSBADER GROUP en de Koninklijke BAM Groep hun akkoord over de overname van BAM Contractors aan. Nu ook de mededingingsautoriteiten hun goedkeuring gaven, is de officiële overdracht een feit. Bijgevolg krijgt STADSBADER nv een zusterbedrijf aan haar zijde:

Jan Folens, Executive Director van STADSBADER CONTRACTORS: “STADSBADER CONTRACTORS geeft uiting aan onze jarenlange historiek en behelst herkenbaarheid voor klanten, partners en andere stakeholders. Met deze naam wordt in één oogopslag duidelijk dat STADSBADER CONTRACTORS voortaan deel uitmaakt van STADSBADER GROUP, maar tegelijk blijft het de vertrouwde bouwpartner waar kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid voorop staan.  Samen blijven we vormgeven aan onze maatschappij. Together we create space!”

STADSBADER nv en STADSBADER CONTRACTORS bv blijven autonoom functioneren binnen STADSBADER GROUP, behouden hun eigen markt en zullen complementair opereren. Dominique Valcke staat aan het roer van STADSBADER GROUP en Jan Folens behoudt de leiding over STADSBADER CONTRACTORS. Beide bedrijven zetten de activiteiten verder met de huidige organisatie en kunnen blijven rekenen op het engagement van hun medewerkers. Zij zijn en blijven de meest cruciale schakel in het succes van dit verhaal.

Dominique Valcke: “Vandaag bereiken we een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf. Met STADSBADER CONTRACTORS versterken we ons met een betrouwbare en dynamische partner, en verwelkomen we ruim 400 geëngageerde en ervaren collega’s. We kijken ernaar uit om samen met hen het volgende hoofdstuk aan te vatten, en onze positieve impact op de bouwsector te verstevigen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details