Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Producten

Nieuwe innovatieve productlijn van compacte hydraulische funderingsmachines

IFD20.2
Funderingsmachine IFD-20: Een krachtige, flexibele funderingsmachine.

Beeld | INPIEQ

28 september 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

De productlijn bestaat uit een compacte grout meng- en pompunit type IGP en een serie hydraulische funderingsmachines met een oplopend maximum boorkoppel. Deze machines zijn minder milieubelastend dankzij gebruik van elektromotoren, de Stage-V motoren en de moderne elektrisch-hydraulisch besturing.

Funderingsmachine IFD-2.5: Geheel afgestemd op wensen van klant

Er zijn diverse nieuwe machines die speciaal ontwikkeld zijn voor Brefu Funderingstechnieken BV uit Breda, dat voor funderingsherstelwerkzaamheden op zoek was naar een compacte en flexibele boorstelling, grout unit en elektrisch aggregaat. “De machines van INPIEQ zijn helemaal afgestemd op onze wensen en hierdoor perfect voor funderingswerkzaamheden in kleine ruimtes”, stelt Raymond Roks, directeur van Brefu.

Pompunit IGP: Compacte volautomatische grout meng- en pompunit

De grout meng- en pompunit type IGP wordt elektrisch aangedreven. Ze is voorzien van een mengunit die het mengsel automatisch mengt en vervolgens verplaatst naar het reservoir totdat het verpompt kan worden naar de boorstelling. De machine is voorzien van druk- en flowregelaars. Hierdoor wordt de verpompte druk nooit hoger dan de vooraf ingestelde waarde en beschikt de machine over de maximale flow- en pompsnelheid. Gedurende dit proces worden gegevens zoals het verbruik van cement en water, pomp flow, werkdruk en verpompt volume met hoge nauwkeurigheid gemeten, duidelijk weergegeven op het display en opgeslagen in het INPIEQ Registratie Systeem waarbij deze data via USB of draadloos wordt verzonden. De unit is via het duidelijke bedieningspaneel te bedienen en via een afstandsbediening aan te sturen.

De grout meng- en pompunit type IGP wordt elektrisch aangedreven.

Funderingsmachine IFD-20: Een krachtige, flexibele funderingsmachine

En onlangs werd de IFD-20 – een krachtige, flexibele funderingsmachine met een maximum boorkoppel van 200 kNm over de gehele makelaar – opgeleverd aan Funderingstechniek Noord BV. Een machine ontwikkeld voor het vervaardigen van vol verdringende schroefinjectie palen op plaatsen waar ruimte en hoogte beperkt zijn. De deelbare makelaar maakt de machine ook zeer geschikt voor inpandig werk. Met de Stage-V motor en de moderne elektrisch-hydraulische besturing is deze machine klaar voor de toekomst. INPIEQ-directeur Frank van Deursen: “De IFD-20 volgt de eerder gemaakte IFD2.5 op. De volgende in lijn is de IFD-45 met een maximum boorkoppel van 450 kNm over de gehele makelaar. Het mooie aan al deze machines is dat ze compleet op maat gemaakt worden voor de opdrachtgever en hierdoor perfect aansluiten op hun wensen en behoeften. Zo heeft de IFD-20 een demontabele ballast, stempelpoten en boorkast om het transportgewicht naar beneden te brengen. Dit zorgt ervoor dat klant de machine zonder ontheffing gemakkelijk naar en door Duitsland kan transporteren”.

DLS Registratie Systeem: 
Digitale kalender boekje

Frank van Deursen: “Binnenkort  kan de gebruiker met de Inpieq DLS web-app aan de slag met handmatige kalenderen. De Inpieq DLS web-app is makkelijk te installeren op een mobiel toestel. Alle ingevulde gegevens kan de gebruiker via de IDS (Inpieq dataverwerking programma) bekijken en eenvoudig omzetten naar een representatieve rapportage”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details