Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Sweco doet nieuwe overname

Sweco doet nieuwe overname

Sweco Belgium verwerft Pythagoras, een engineeringbureau uit Ninove met een sterke reputatie in werfopvolging. Pythagoras is gespecialiseerd in werftoezicht en werfcoördinatie van infrastructuurwerken.

“Wij zijn verheugd om de gepassioneerde werftoezichters van Pythagoras binnen onze groep te verwelkomen. Zo verstevigen we onze slagkracht op het gebied van werfopvolging en anticiperen we op de groeiende coördinatievraag, met name voor grote projecten, de komende jaren. Vandaag én morgen willen we onze klanten exact de juiste expertise voor hun specifieke project aanbieden”, zegt Erwin Malcorps, Managing Director van Sweco Belgium.

Pythagoras bvba werd in 1992 opgericht door de huidige zaakvoerder Andy Sack. Het bedrijf telt 13 medewerkers die op tientallen werven in Vlaanderen opereren.

“We voelen ons meteen thuis in de solide organisatie van Sweco. Met gebundelde krachten zullen we garant staan voor hoge kwaliteit, een nauwgezette uitvoering en controle op het gebruik van de voorgeschreven materialen en procedures. Samen met onze nieuwe collega’s zullen we ook bijdragen aan de verdere uitbouw van het kwaliteits- en kennismanagement”, zegt Andy Sack, zaakvoerder van Pythagoras.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details