Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Sweco verwerft het handelsfonds van Temco

Sweco verwerft het handelsfonds van Temco

Sweco Belgium zet haar sterke groei verder en neemt het handelsfonds van Temco over, een engineeringbureau uit Lummen dat deel uitmaakte van moederbedrijf Ecophos. De handelsrechtbank van Antwerpen, afdeling Hasselt, heeft hiertoe haar akkoord gegeven na faling van de vennootschap. Temco levert voornamelijk engineering-, onderhoud- en consultingdiensten aan bedrijven in de ferro/non-ferro, chemie en food sectoren. Daarnaast hebben ze ook middelgrote opdrachten lopen in de energy en automotive branches.

“Met Temco halen we meer dan een kwart eeuw relevante ervaring aan boord. De gedreven ingenieurs, consultants en designers zijn actief in quasi alle takken van de hedendaagse industrie en zijn experten in process, piping, mechanical, electrical, civil en structural engineering. Deze activiteiten passen in de sterke groei- en ontwikkelingsambitie van Sweco om onze klanten de hoogste expertise te kunnen aanbieden. Onze samenwerking betekent zeker een meerwaarde voor onze klanten op vlak van expertise en nabijheid in deze regio met belangrijke industriële activiteit”, zegt Erwin Malcorps, Managing Director van Sweco Belgium.

Temco is opgericht in 1994 en opereert vanuit Lummen. Het bedrijf levert hoogwaardige engineeringdiensten aan verschillende industriële sectoren. De medewerkers hebben ruime ervaring in engineeringdisciplines (process, piping, mechanical, E&I, civil, structural), design, projectmanagement, procurement en constructietoezicht.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details