Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Nieuws

Teccon breidt met overname Think 3D haar laserscanningactiviteiten uit

Bijlage1-Overname-Think-3D

4 november 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De overname zorgt voor een stevigere positie van Teccon bij industriële metingen en geeft klanten van Think 3D meer mogelijkheden binnen het ruime landmeetkundige aanbod van Teccon.

Sinds 1 november 2020 maakt Think 3D deel uit van Teccon. Het betreft hier de 3D laserscanningactiviteiten voor industriële klanten. Stormbee, de bedrijfstak van Think 3D die instaat voor de ontwikkeling en het inzetten van een scandrone, werd niet overgenomen. Think 3D zal voortaan opereren vanuit het hoofdkantoor van Teccon in Gent-Mariakerke.

Hoogwaardige 3D metingen voor de industrie

Met de overname van Think 3D zet Teccon nog meer in op hoogwaardige 3D metingen en modelleringen voor de industrie. Denk hierbij aan complexe metingen voor engineering, petrochemie, havenbedrijven en andere industrie.

3D laserscanning

3D laserscanning legt de bestaande situatie tot in het kleinste detail nauwkeurig vast. Het resultaat van de scan is een driedimensionale puntenwolk die als basis dient voor 3D weergaves, 2D plannen, 3D modellen, analyses, basic engineering, enz.

Think 3D powered by Teccon

Think 3D werd opgericht in 2010 en is gespecialiseerd in 3D laserscanning voor de industriële markt. Onder de vleugels van Teccon krijgt het scanteam van Think 3D een flinke boost en ruimte om haar activiteiten in de industrie verder uit te bouwen.

www.think3D.be

Teccon bvba

Teccon is een innovatief landmeetbureau actief in heel België. Teccon maakt al meer dan 15 jaar gebruik van 3D laserscanning voor architectuur- en infrastructuurmetingen. Met de overname van Think 3D breidt Teccon deze activiteiten verder uit in de industrie.

www.teccon.be

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details