Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Techstartup Smartyard steunt bouw bij heropstart

Techstartup Smartyard steunt bouw bij heropstart

De Belgische economie heeft vandaag meer dan ooit steun nodig. De bouwsector bereidt zich voor op een (geleidelijke) heropstart van de activiteiten waarbij veiligheid en efficiëntie voorop staan. Smartyard, hét digitaal platform voor de huur en verhuur van bouwmachines en werfmaterieel, ondersteunt de sector door haar diensten gedurende een maand gratis aan te bieden.

De Belgische economie heeft vandaag meer dan ooit steun nodig. Smartyard wil de bouwsector, die tegen een omzetdaling van 55% aankijkt, maximaal ondersteunen tijdens deze broodnodige heropstart om zo efficiënt mogelijk en in alle veiligheid het werk te hervatten.

Smartyard laat tot 22 mei bedrijven op zoek naar bouwmachines en werfmaterieel gratis gebruik maken van het platform.

Bouwbedrijven, wegenbouwers, algemeen aannemers, industriële partijen, groot en klein…, kortom iedereen op zoek naar bouwmachines en werfmaterieel, kan gratis gebruik maken van het platform tot 22 mei. Deelnemen aan de actie kan door een account aan te maken via dit online formulier. Daarna kan men onmiddellijk aan de slag en huuraanvragen lanceren. Deze aanvragen bereiken direct alle relevante verhuurders die op hun beurt in het platform offertes aanmaken. Vervolgens kan een deal worden gesloten. Alle deals en aanvragen zijn gemakkelijk op te volgen in de persoonlijke account.

”Smartyard is ontstaan in de buik van Aertssen Group. We zijn een platform door en voor de bouw met als missie connecteren en ontzorgen van de sector. Met deze actie willen we geen woorden, maar daden tonen en bewijzen dat de innovatieve technologie van techstartups zal bijdragen tot een snellere recuperatievan de Belgische economie.”: Yannick Renier, CEO van Smartyard

75% tijdsbesparing en 50% minder fouten

De construtech startup zorgt voor gevoelige tijds- en efficiëntiewinstenbij het huren van de juiste machines. Door dit proces digitaal te transformeren, kunnen bedrijven maar liefst 75% tijd winnen bij het inhuren van machines. Ook worden er 55% minder fouten gemaakt.. Dit alles kan bijdragen tot een vlotte heractivatie van de bouwsector waarbij efficiëntie en goede afspraken meer dan ooit belangrijk zullen zijn. Het platform bewees zijn daadkracht door volop operationeel te blijven tijdens de crisisweken. Tijdens deze periode liepen per aanvraag gemiddeld 3,6 offertes binnen na 38 minuten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details