Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Totaalpakket op het vlak van freeswerken en wegmarkeringen
TAROS mikt grotendeels op publieke infraprojecten.

Totaalpakket op het vlak van freeswerken en wegmarkeringen

Sinds de overname van freesbedrijf Soloc uit Moeskroen enkele jaren geleden profileert TAROS (Tanghe Road Services) zich vandaag als full service partner voor zowel frees- en borstelwerken als wegmarkeringen. “Als onderaannemer kunnen we onze klanten dan ook voor een groot stuk ontzorgen”, vertelt Anthony Tanghe.

TAROS, geleid door Anthony en zijn vader Olivier, breidde 2 jaar geleden het bestaande machinepark uit zodat ook het dienstenpakket kon groeien. Anthony: “We zijn gespecialiseerd in asfaltfrezen en beschikken over freesmachines met een uiteenlopende breedte van 0.5 m tot 2m breed en met een freesdiepte van 1 mm tot 35 cm. Verder beschikken we ook over een borstelwagen met hoge druk installatie.”

TAROS profileert zich vandaag als full service partner voor zowel frees- en borstelwerken als wegmarkeringen

Wegmarkeringen

“Wij zijn sinds kort gestart met een bijkomende divisie in wegmarkeringen”, gaat Anthony Tanghe verder. Hiervoor hebben we een wegenverf- en thermomachine aangekocht. Zowel qua materieel als mensen zijn we gewapend voor de nabije toekomst.”

3D-frezen

Profielfrezen op basis van een vooraf bepaald en uitgetekend 3D-model verwijdert op zijn beurt in één enkele arbeidsgang de verharding en optimaliseert ook zowel lengte- als dwarsprofielen. Anthony Tanghe: “Onze machines zijn uitgerust om deze bewerking uit te voeren op basis van mm GPS of op totaalstation. Zo realiseerden we dit jaar al twee mooie 3D-freesprojecten van 200.000 m².”

“Wij zijn sinds kort gestart met een bijkomende divisie in wegmarkeringen.”

E403

TAROS mikt grotendeels op publieke infraprojecten. “En steeds als onderaannemer, waarbij we onze klant op het vlak van frees- en borstelwerken volledig ontzorgen, inclusief het aanbrengen van wegmarkeringen. Zo zijn wij sinds augustus werkzaam op de E403 richting Roeselare, voor hoofdaannemer Willemen Infra. Een groot project, waarbij we om en bij de 50.000 ton asfalt hebben gefreesd.”

Flexibiliteit

“Onze flexibiliteit, performant machinepark en ervaren team zorgen ervoor dat wij steeds pasklare oplossingen kunnen bieden voor zowel kleine als grote projecten. Omdat we beschikken over voldoende eigen materieel en mensen kunnen we steeds snel op de bal spelen en schakelen indien nodig”, besluit Anthony.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details