Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Tubobel Aqua, marktleider in riolering, plant miljoeneninvestering

Tubobel Aqua, marktleider in riolering, plant miljoeneninvestering

In 2022 heeft Tubobel Group, onder leiding van het duo Lemmens-Beyens, een nieuwe visie en missie uitgetekend.

“Duurzaamheid en innovatie staan hierbij centraal, denk hierbij aan de lancering van Climate Concrete, ons gamma betonproducten zonder gebruik van cement en de geplande opstart van de productie in elektra cabines”, zegt co-CEO Evert Lemmens.

“Om deze visie kracht bij te zetten zal er in 2023 en 2024 stevig geïnvesteerd worden in nieuwe machines en innovatieve producten, maar vooral ook in extra personeel.

De investeringen zullen plaatsvinden bij Tubobel Aqua in de vestigingen van Tessenderlo, Genk en Neeroeteren. Vestiging Ravels blijft een afhaalpunt voor de klanten, enkel de buizenproductie wordt stopgezet. Het personeel krijgt de mogelijkheid om mee te verhuizen naar andere vestigingen”, verduidelijkt co-CEO Peter Beyens.

Tubobel Group is toeleverancier van kwalitatieve geprefabriceerde betonproducten aan de industrie & wegenbouw. Als gevestigd producent en leverancier van betonproducten voor riolering, afwatering, waterbehandeling en bestrating zijn zij betrokken bij de meest uiteenlopende infrastructuurprojecten in België.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details