Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke vieren samen 155 jaar bouwervaring
Van links naar rechts: Ron Habets, Serge Vreuls, Bas van de Kreeke.

Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke vieren samen 155 jaar bouwervaring

Dit jubileum wordt samen met genodigden gevierd op de eigen bedrijventerreinen in Nuth. De vrijdagavond staat in het teken van toespraken van de directieleden van VKW Limburg (BE) en LWV Limburg (NL). Daarnaast zal CEO Serge Vreuls de families in het zonnetje zetten. Op 18 september zullen de medewerkers samen met hun gezinnen de feestelijkheden voortzetten. Tijdens deze avond staan meer dan twintig jubilarissen in de spotlight.

Van de Kreeke ontstond in 1950. Habenu-van de Kreeke zag het levenslicht al in 1935. Ondanks deze respectabele leeftijden zijn de bedrijven nog steeds springlevend. Groei en innovatie staan hoog in het vaandel bij Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke. Afgelopen jaar kende het bedrijf een omzetgroei van twintig procent. Ze innoveerden volop in nieuwe producten en processen. Zo werd een demo-geluidsmuur in Genk, voorzien van de nieuwste zonnepanelen. Ook zorgde het bedrijf samen met opdrachtgevers voor een verregaande digitalisering, zodat alle partijen nog efficiënter kunnen samenwerken in de keten.

Medewerkers en directie zijn trots. Samenwerking, kwaliteit, partnerschap en betrokkenheid vormen de ziel van het bedrijf. Ze zien de toekomst positief tegemoet. Om dit te onderstrepen presenteert het bedrijf tijdens het jubileumweekend een totaal vernieuwde website en een nieuwe huisstijl. Hierbij krijgen de talrijke voltooide projecten alle aandacht, zoals Fietsen Door Het Water (Bokrijk), de markten van Hasselt, Hoensbroek en Nuth, en de vele woonzorgcentra en transformaties van bestaande gebouwen. Dankzij zijn goede medewerkers staan Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke nog altijd met een stevig fundament in de markt.

Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke met vestigingen in Beringen (B), Roermond, Sittard, Landgraaf, Maastricht en Nuth zijn vertrouwde namen in de bouwwereld in België en Nederland. De activiteiten richten zich op de wegenbouw, utiliteits- en betonbouw, woningbouw, leidingtechniek, betontechniek en onderhoud en renovatie van huizen en gebouwen.

Bas van de Kreeke: “Het is geweldig dat het bedrijf dat onze opa’s hebben opgericht al drie generaties als op en top familiebedrijf bestaat.”

Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke zijn uitgegroeid tot een kwaliteitsgericht en flexibel bouwbedrijf dat alle bouwfacetten tot in de puntjes beheerst. Het bedrijf heeft 250 medewerkers en zet 65 miljoen euro om, ongeveer gelijk verdeeld over België en Nederland. De laatste tien jaar heeft het bedrijf sterk ingezet op servicecontracten. Daarom haalt het meer dan de helft van de omzet uit langdurige samenwerking met vaste opdrachtgevers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details