Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Van werfleider tot zaakvoerder
Met Asfalt Services wordt de dienstverlening nóg completer.

Van werfleider tot zaakvoerder

F-Build, gevestigd in Wuustwezel, is een expert in algemene aannemingen van alle infrastructuurwerken voor industrie -en openbare werken, zowel voor nieuwe projecten als voor onderhoud van bedrijfsterreinen en wegen. Ze zijn actief op grote industriële locaties in de Haven van Antwerpen en Gent, waar ze wegen- en rioleringsprojecten uitvoeren.

Francis Peeters, de eigenaar van F-Build, deelt zijn ervaring: “Mijn expertise in de bouwsector is uitgebreid, beginnend als werfleider en uiteindelijk opklimmend tot de positie van zaakvoerder bij F-Build. We hebben een compact maar zeer bekwaam team van ongeveer tien ervaren en geschoolde medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat alle infrastructuurprojecten nauwkeurig en correct worden uitgevoerd. F-Build levert een uitgebreid assortiment aan diensten, variërend van wegenbouw, grondwerken en rioleringswerken tot verhardingswerken, betonconstructies en algemene bouwprojecten.”

De kracht van voorbereiding

F-Build zorgt voor een heldere communicatie door één centraal contactpunt te bieden voor elke klant, wat helpt om misverstanden en vertragingen te voorkomen. Het bedrijf is in staat om projecten volledig te beheren, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. Francis Peeters benadrukt het belang van grondige voorbereiding: “Uit mijn ervaring blijkt dat een uitgebreide voorstudie van elk project cruciaal is. De planning en voorbereiding vormen vaak meer dan de helft van het werk. Dit is vooral zo bij het bepalen van de prijs, waar het onderzoeken van verschillende opties en alternatieve oplossingen aanzienlijke besparingen kan opleveren, of op zijn minst de ideale balans tussen prijs en kwaliteit.”

Succesvolle samenwerking met Groep Bolckmans.

F-Build en Groep Bolckmans: een samenwerking van formaat

F-Build heeft indrukwekkende projecten gerealiseerd in opdracht van Immo Bolckmans, zoals de aanleg van een totale nieuwe wegenis en riolering te Turnhout Everdongenlaan. Ook voor een groot project in de Haven van Antwerpen, de volledige renovatie van de betonvloer in het gebouw en het aanleggen van een volledige nieuwe riolering en verharding rondom het gebouw. Francis Peeters licht toe: “We hebben een succesvolle samenwerking met Groep Bolckmans. Recent hebben we in Turnhout, specifiek in de Everdongenlaan, alle grondwerken, wegenis- en rioleringsprojecten voltooid rond de magazijnen, kantoren en ateliers op nummer 23. Deze samenwerkingen verlopen altijd efficiënt en soepel.”

Asfalt Services bv: uitbreiding dienstverlening

Francis Peeters: “Vanaf 1 augustus 2023 hebben we een nieuw zusterbedrijf opgericht, Asfalt Services BV. We bieden diensten aan op het gebied van het leveren en plaatsen van asfaltverhardingen, zowel voor de aanleg van nieuwe wegen als voor onderhoudswerkzaamheden. Onze voornaamste klanten zijn hoofdaannemers, industriële bedrijven en gemeenten. Zo kunnen we onze dienstverlening nóg completer maken!”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details