Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Vangaever: uw partner voor alle soorten Compact Materieel
Bobcat introduceerde begin dit jaar een serie compacte tractoren met negen nieuwe modellen van 25 tot 58 pk.

Vangaever: uw partner voor alle soorten Compact Materieel

Vangaever heeft alle soorten machines in huis om werken gemakkelijker te maken in zowel land- als tuinbouw, tuinaanleg, sloop-, grond- of bouwwerken, overslag-, industrie, nutsbedrijven … In al deze sectoren bewijst het compact materieel van bekende merken zoals Bobcat, Gehl en Sherpa dag na dag hun nut. Daarom is het bijna vanzelfsprekend dat het Bobcat-dealership weer is verlengd.

Bij de verdichtingsapparatuur gaat het om sleuvenstampers; voorwaartse trilplaten; tweerichtingstrilplaten; hydrostatisch trilplaten; achterloopwalsen; sleuvenwalsen en tandemwalsen.

“De toekomst van Bobcat in Vlaanderen & Brussel is weer verzekerd nu de exclusieve concessie van Bobcat Vangaever weer met vijf jaren is verlengd”, zo meldt een trotse zaakvoerder Bruno Vangaever. Jeff Young, Vice-President Bobcat EMEA, kwam die boodschap in juli persoonlijk brengen aan het vereerde team. Bruno dankt het Bobcat & Vangaever team en uiteraard de vele trouwe klanten voor de mooie resultaten die tot de verlenging hebben geleid: “Hiermee ziet de toekomst voor Bobcat & Vangaever er meer dan rooskleuring uit, welke verder uitgebouwd zal worden via de drie bestaande vestigingen, zijnde Waregem, Sint-Pieters-Leeuw & Lummen.”

Het juiste gereedschap voor elke klus

Het programma Compact Materieel van Bobcat wordt steeds verder uitgebreid. Naast de bekende laders, graafmachines, verreikers en de vele aanbouwdelen omvat het nu ook verdichtingsapparatuur voor bestratingsbedrijven en compacte tractoren voor de sector Tuin & Park, als aanvulling op de kleine knikladers en mini rupsladers. Bobcat introduceerde begin dit jaar een serie compacte tractoren – de series 1000, 2000 en 4000 – met negen nieuwe modellen van 25 tot 58 pk. Bij de verdichtingsapparatuur gaat het om een achttal groepen: sleuvenstampers, voorwaartse trilplaten, tweerichtingstrilplaten, hydrostatisch trilplaten, achterloopwalsen, sleuvenwalsen en tandemwalsen.

Dat Bobcat ook naar een duurzame toekomst streeft was eerder dit jaar te zien op materieelvakbeurs Conexpo in Noord-Amerika. In Las Vegas werd met de Bobcat S7X de eerste volledig elektrische schranklader getoond als aanvulling op de al eerder gepresenteerde T7X, Bobcat’s eerste volledig elektrische compacte rupslader. Ander nieuwtje was de cabineloze, grotendeels autonoom werkende elektrische Bobcat RogueX, een conceptmachine om nieuwe mogelijkheden bij compacte laders te verkennen.

De Bobcat S7X is de eerste volledig elektrische schranklader van het bedrijf.

Knikladers van Gehl en Sherpa

Vangaever heeft het Bobcat-programma aangevuld met knikladers van Gehl en Sherpa. Deze machines zijn ontworpen rond hun scharnierpunt, waardoor een kleine draaicirkel mogelijk is en machinisten snel lasten kunnen verplaatsen en heffen in krappe ruimtes, terwijl bodemschade wordt vermeden. Met een hogere bestuurderspositie voor beter zicht en het brede scala aan aanbouwdelen maken deze knikladers het dagelijks werk flexibeler en productiever. Nieuwtje bij Gehl is de compacte verreiker GCT 3-14, een goed vervoerbare machine van 3 ton die slechts 1,49 m breed en 1,92 m hoog is, maar wel een hefvermogen heeft van 1,25 ton en een maximale hefhoogte van 4,30 m.

De toekomst van Bobcat in Vlaanderen & Brussel is weer verzekerd. Jeff Young, Vice-President Bobcat EMEA, kwam die boodschap in juli persoonlijk brengen aan het vereerde team.

M-Pact voor meer gemoedsrust

Anticiperen loont, want goed onderhoud van een bouwmachine is een garantie op een lange levensduur en levert aan het eind van de rit een grotere doorverkoopwaarde dan wanneer je het onderhoud besluit zelf te doen of uit te besteden aan een derde partij, zegt ervaringsdeskundige Vangaever. Met het M-Pact premium onderhoudscontract is de koper van een nieuwe Bobcat-machine verzekerd van periodiek onderhoud met opvolging en van 10 procent korting op alle wisselstukken en herstellingen die niet in het onderhoudscontract zitten (denk aan slijtageonderdelen, vensters, banden, rupsen,…). Bovendien kan hij rekenen op een fabrieksgarantie die tot en met 5 jaar langer reikt voor alles wat door M-Pact wordt gedekt, op voorwaarde dat het onderhoud door het Vangaever-team gebeurt.

Meer info over M-Pact op www.bobcatimpact.be/nl.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details