Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Verhelst Group uitgeroepen tot Best Managed Company

Verhelst Group uitgeroepen tot Best Managed Company

Verhelst Group is erkend als Best Managed Company 2024. Het Best Managed Companies-programma toetst de deelnemers elk jaar aan een wereldwijd beproefd kader. Het erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten. De jury heeft Verhelst Group erkend voor haar uitmuntende bedrijfsprestaties en mag het komende jaar het kwaliteitslabel dragen.

Dit jaar viert het Best Managed Companies-programma haar zevende editie in België waarbij Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven op zoek gaan naar sterk presterende privébedrijven in het Belgische ondernemerslandschap. Tijdens het hele proces worden de bedrijven begeleid door een Best Managed Companies coach van Deloitte Private die VerhelstGroup uitdaagde om te reflecteren over haar strategie, operationele en financiële processen.

Verhelst Group is al 4 generaties een partner waarop je kan bouwen. Ze ondersteunen hun klanten in elk aspect en doorheen het hele traject van hun bouwproject. Van afbraak-, grond en wegeniswerken over betonproductie en recyclage tot het verkopen en verhuren van verticaal transport.

 Ze denken proactief mee en reiken vanuit de expertise van onze verschillende divisies oplossingen aan die een solide meerwaarde creëren. Voor een resultaat dat er staat!

“Het is een eer dat wij het label ontvangen en dit jaar toetreden tot deze exclusieve community van sterk presterende Belgische privébedrijven. Onze erkenning als Best Managed Company bewijst dat wij over de juiste troeven beschikken om ons door moeilijke tijden te loodsen, en de uitdagingen van morgen te trotseren.” Johan Verhelst CEO

Bruno Peelaers, Partner Deloitte Private en Best Managed Companies Programme Leader: “Alle laureaten blijven ons imponeren met hun sterke en duurzame groei, zelfs te midden van veranderende marktomstandigheden. Ze tonen veel flexibiliteit, aanpassingsvermogen, en blijven altijd een stap voor op hun concurrenten. Bovendien hebben ze bewezen dat hun managementteams de organisatie door uitdagende tijden heen kan loodsen en tegelijkertijd kan focussen op de ontwikkeling en het welzijn van hun werknemers. Deze bedrijven stimuleren innovatie, talent en diversiteit, waardoor ze echte leiders zijn in hun sector.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details