Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Verhoog je actiesnelheid

Verhoog je actiesnelheid

Met deze robuuste 7 Pocket Tool Belt van Carhartt heb je altijd je meest gebruikte gereedschap bij de hand. Dat verhoogt enorm je actiesnelheid: je pakt alle tools op routine en stopt ze snel ook weer terug. De riem heeft 7 zakken en handige lussen voor tangen, schroevendraaiers, hamers en ander handgereedschap. Plus een aparte rolmaathouder.

De gereedschapsgordel is gemaakt van waterafstotend Rain Defender materiaal dat perfect bestand is tegen nat weer. Hij is extra stevig in elkaar gezet voor een lange levensduur. Het formaat is precies goed: niet te groot en niet te klein.

Favoriete accessoire

Dit is je favoriete accessoire voor op de werkplaats, bouwwerf of op locatie. Verkrijgbaar in Carhartt Brown met het Carhartt-label zichtbaar op de zak. De belt kan in lengte versteld worden tot 132 cm, waardoor iedereen de gordel kan dragen.

Informatie

De Carhartt 7 Pocket Tool Belt is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 69,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details