Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
VHL Technics verwezenlijkt gestuurde boringen en telecommunicatielaswerken over heel België
Het bedrijf uit Manage heeft de uitvalsbasis in Zele – handig tussen Brussel, Antwerpen en Gent.

VHL Technics verwezenlijkt gestuurde boringen en telecommunicatielaswerken over heel België

VHL Technics kan prat gaan op een serieuze specialisatie inzake gestuurde boringen en telecommunicatielaswerken. Het bedrijf uit Manage met uitvalsbasis in Zele – handig tussen Brussel, Antwerpen en Gent – is actief in heel België en rekent zowel private opdrachtgevers als openbare ondernemingen tot haar klanten. Het bedrijf is in het bezit van een VCA**-certificaat en staat garant voor kwalitatieve, efficiënte en professionele werkuitvoering, met oog voor optimale veiligheid van de werknemers.

VHL Technics werkt nauw samen met haar drie zusterbedrijven: bvba Vanhulle, VHL Construct en Zeelse Grond en Kabelwerken. Bvba Vanhulle en VHL Construct voeren grond- en kabelwerken uit voor private bedrijven, industrie en de openbare sector. Zeelse Grond en Kabelwerken realiseert grond– en kabelwerken en aanleg van pijpleidingen.

VHL Technics is het best gekend voor gestuurde boringen en totaalprojecten.

Snel en veilig nutsleidingen plaatsen

Johan Vanhulle, zaakvoerder VHL Technics: “Waar we het best voor gekend zijn, is nog steeds voor onze gestuurde boringen. Daarmee kunnen we op een vrij snelle manier nutsleidingen plaatsen met weinig of geen omgevingshinder én minimaal grondverzet. We doen dat met een zeer grote precisie en in de meest veilige omstandigheden. We zijn dan ook niet voor niets VCA**-gecertificeerd. VCA is een managementsysteem dat is ontwikkeld om de veiligheid in een bedrijf te optimaliseren. Het VCA**-certificaat heeft betrekking op het rechtstreeks beheer van de VGM-aspecten – veiligheid, gezondheid en milieu – op de werkplek, evenals op de VGM-structuur (beleid en organisatie VGM, verbetering-management) waarbij ook een beroep kan worden gedaan op onderaannemers.”

Graafwerken en koperkabeltechnieken

Johan Vanhulle: “Op VHL Technics kun je rekenen voor de totale afwerking van projecten, gaande van grondwerken, over gestuurde boringen, plaatsen van bakken en glasvezelbuizen, blazen van glasvezel subducts en/of -kabels en het optisch lassen van de glasvezels voor het aansluit-klaar maken van nieuwe gebouwen, verkavelingen of industrieparken. We hebben ook een afdeling die gespecialiseerd is in het verbinden/afmonteren van telecommunicatie-leidingen met koperen geleiders en het maken van aftakkingen en het aansluiten van allerlei toepassingen (peilmeters, praatpalen, voertuig-tellingen …) en plaatsen van cabines, voetpadkasten en ondergrondse bezoekkamers.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details