Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken
Vlaamse parel in beton- en staalbescherming Incafin nv in handen van Nederlandse Holding

Vlaamse parel in beton- en staalbescherming Incafin nv in handen van Nederlandse Holding

Kwakernaak BV, waarmee Incafin nv al jarenlang een goede samenwerking heeft voor de Nederlandse markt, is een begrip in Nederland, de specialist in watermanagement. Zowel civiel technische, bouwkundige, werktuigbouwkundige als elektronische werkzaamheden worden uitgevoerd met eigen medewerkers en middelen. De integrale kennis binnen Kwakernaak laat het toe om naar de wensen van de opdrachtgever projecten tot grote tevredenheid van zijn klanten te realiseren. 

Na vele jaren van goede samenwerking met wederzijds respect heeft Vincent Coolsaet beslist om Incafin nv onder te brengen onder Kwakernaak holding met hoofdkantoor in Groot-Ammers. De inbreng is complementair en dit gezien zijn expertise in watermanagement. De toetreding tot de holding is voor  Incafin nv en zijn klanten een absolute meerwaarde en biedt mogelijkheden om sneller te groeien, zijn marktpositie te bestendigen en nog verder uit te breiden. 

De operationele leiding van Incafin nv zal nog enkele jaren gevoerd worden door Vincent Coolsaet en dit samen met Peter Kwakernaak. Het verleden heeft bewezen dat onze samenwerking een tandem is tussen beiden en dit zal nu nog intenser worden. Dit maakt het mogelijk de bedrijfsactiviteiten professioneel verder uit te bouwen.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details